Quote van de Avond: Jammer

“Ik vind het erg jammer om dit bericht te horen.”

Premier Balkenende tijdens zijn wekelijkse persconferentie. En waar gaat het over? Het bericht dat ABN-AMRO naar alle waarschijnlijkheid weer meer geld nodig heeft? De vliegramp in Indonesië?

Neen, niets van dat alles. Het gaat hier over de breuk tussen Yolanthe Kabeljauw nogwattes en Jantje Smit. Ik weet niet wie ik meer moet verachten. De premier die hierop ingaat, of de journalist die de vraag stelt.

Overigens werd ook Wouter Bos geconfronteerd met het wereldnieuws en de roddel dat Yolanthe gezoend zou hebben met Wesley Sneijder:

“Ik ben blij dat Wesley Sneijder eindelijk weer een keer gescoord heeft.”

 1. 6

  @5
  Je wordt al beleefder. Eerst was het “je”, nu is het al “u” geworden. Ik ben gewend, dat het met een hoofdletter geschreven wordt, maar alla, een kniesoor die er op let. Mijn neus wordt niet langer als ik praat, dus spreek ik volgens de regels de waarheid. Als mijn neus langer is als ik kijk, zou dat inhouden dat ik zou moeten loensen, scheelkijken. Ik kijk echter alleen recht en onbevangen naar de buitenwereld. Mijn kijk op de wereld is uitstekend, want ik neem de neuzen van iedereen die ik tegenkom waar en die blijken op geen enkel moment van lengte te veranderen.
  Er zijn wel mensen die neuzelen, uit de neus eten en anderen bij de neus proberen te nemen. In het laatste geval kan de neus iets langer worden, maar dat is meestal van korte duur.
  Kijk bij het tongen wordt je meestal licht in het hoofd, maar als je dat associeert met het scoren van Wouter Bos dan is zwartgallig voor je nog een te licht woord.
  Overigens werd het woord “tongen” nergens in het artikel van Joost genoemd. Je geeft je wel bloot (buiten je neus dan) met zo’n reactie.

 2. 8

  “Ik had vandaag andere zaken aan mijn hoofd”, had hij beter kunnen zeggen. Van de andere kant kan ik me er niet zo druk om maken. Er wordt door een journalist een niet relevante vraag gesteld en hij geeft gewoon netjes antwoord . So what?
  Ik kan me meer druk maken om die smerige Albert Verlinde die illegaal gemaakte filmpjes opkoopt om te scoren. Echt te triest voor woorden.