Quote du Jour: Zin in

Quote du Jour
‘Ik doe mijn best om mezelf weer te bewijzen. En ik heb er hartstikke veel zin in’

Patrick Kluivert gaat bij PSV spelen en zal zijn vaardigheden weer op de Nederlandse velden laten zien. Nou zijn we hier meer van het kamp Seedorf, maar bent u toch niet ook een beetje benieuwd of hij het nog kan en of hij zich zal gedragen? Of kan voetbal u gestolen worden?

Al was deze ook best leuk geweest, van PSV manager Westerhof: ‘Wat had ik dan moeten zeggen? Dat we de koop van het jaar hadden gedaan? Dat was toch, op voorhand, niet geloofwaardig geweest? We nemen gewoon een risico. Dat weet iedereen’

 1. 11

  In ieder geval heeft hij er geen ‘zin an’. Dat is nog iets.

  Verder lijkt het me de domste aankoop van de eeuw. Maar goed. Wie weet hebben we het allemaal mis.

 2. 13

  @Scilnv: o.k. Verder lijkt het me een van de domste aankopen van de eeuw.

  Zo beter :-)?

  Overigens ben ik als Ajax-fan wel blij hiermee. Winnen we het kampioenschap misschien ook weer eens.

 3. 14

  Waar is Bob Peeters eigenlijk? In ieder geval zit hij bij een club onder zijn nivo, want ik hoor te weinig van hem. Stiekem hoop ik natuurlijk dat hij terug komt om Roda te redden, want het gaat al veel te lang niet meer goed in Kerkrade.

 4. 17

  Ja, en Marcelo, Gerald Sibon en Gilles de Bilde dan? Dat waren toch ook geen toppertjes.. Overigens geloof ik dat Kluivert er gezien het niveau van de Nederlandse eredivisie zeker een goaltje of 23 gaat maken. Farfan komt op 19 en zo wordt PSV gewoon weer kampioen.

 5. 21

  In Newcastle en in Valencia kunnen ze niet wachten tot ze PSV loten.

  Maar bon, laat ons ’t anders ’s over Wonderkind Robben hebben ? Of is dat dra ook een meer Geblesseerd dan Spelend Total Loss verhaal ?

 6. 23

  Hey en die Kesman, OOK een topper, ondertussen. Nee, dat PSV van de voorbije decennia, dat was het niet he. Warm moeten worden van Ooijer en Van Bommel en V-o-H, brr… In dat opzicht hebben we met Kluivert toch nog de kans op enig technisch hoogstandje.

  Al is het niet alsof Romario of Ronaldo plots zijn neergestreken.

  Tja, waar zijn die tijden heen, dat we nog echt voetbal zagen in de lage landen, en dat echte toppers nog “on the way up” tekenden voor ploegen als Anderlecht, Ajax en PSV, en daar dan ook jaren bleven, en niet enkel een seizoentje. Toen Lokeren nog uitpakte met Lubanski en Lato en Larsen, en Lozano jarenlang op het Kiel speelde voor Anderlecht ‘m eindelijk wegplukte. Arnesen en Lerby. Tahamata. Litmanen.

  Kalou. Maar vandaag is 90% van de import tweederangs of op z’n retour, en die 10% is na een jaar of twee weer weg. Het stemt me droef dat de enige matchen waar je nog warm van wordt Barcelona – Chelsea zijn, in die Poen League. Het is zo verschraald. En het is allemaal de schuld van Ivan Desloover, burps.

  ;-)

 7. 26

  @ Snaporaz: Het treurigste van de koopwoede van de Abramovichen vind ik nog wel dat er zoveel ontzettend goede, talentvolle spelers een heel seizoen op de bank of op de tribune belanden. Zodat niemand meer van hen kan genieten. Een team bestaande uit de nummers 23 t/m 33 van Chelsea zou denk ik alle Nederlandse en Belgische ploegen kunnen verslaan.

 8. 28

  Op het veld kan (kon?) je Kluivert best om een boodschap sturen…
  Als tie die ene bal tegen Brazilie in 1998 (bij de stand 1- 1) erin schiet…
  Z’n priveleven?,..tja..