1. 2

  Dan was Freek de Jonge toch leuker: “Je kan van de christenen zeggen wat je wil…. je kan van de christenen zeggen wat je wil.”

 2. 3

  In het lied zingt Teeuwen dat hij zich voor staf moet laten pijpen door de meiden van Halal.

  De meiden van Halal zijn niet blij met deze uitspraak. In een eerste reactie laten zijn weten: “Ja, als je zoiets hoort is dat even slikken… dit pikken wij niet!”

 3. 8

  De meiden van Halal laten weten dat zij zich genaaid voelen door de grappen over hen op Sargasso. “Altijd die flauwe grappen over islamieten” zo betogen zijn. Grappen over gristenen, dat durven jullie niet he! “Wisten jullie dat Jesus helemaal niet de zoon van God is?! Ha! Iedereen weet toch dat Jordi dat is!”, aldus de meiden van Halal.

 4. 10

  Kunnen de meiden van Halal mij dan uitleggen waarom ze de sheikh Fawaz dan verdedigen? Je weet wel, die maffe middeleeuwer, die in zijn haatpreken vooral Theo van Gogh opzocht als aard van al het kwaad.

  http://extra.volkskrant.nl/bijlagen/preekFawaz.pdf

  btw, God = Allah. Politiek-correcte Volkskrant vertaalt zelfs verkeerd.

  O God, bezorg van Gogh een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet in staat zullen zijn om te genezen. Hij zou daardoor tevergeefs naar de dood verlangen en treft het niet.
  O God, bezorg Van Gogh een ellende, waarbij hij naar de dood verlangt en het niet treft.

  en

  O God, verblind het zicht van Ayan Hirshi Ali zoals u haar hart hebt verblind
  O God, verblind haar zicht
  O God bezorg haar hersens een kanker

  Hier een stukje over de meiden van Halal en Sheik Fawaz. Het zal wel mijn rechts-reactionaire houding zijn, die vindt dat zulke types zichzelf eigenlijk gewoon buiten elke discussie plaatsen.
  http://www.lucaswashier.nl/?p=1101

  Dank God/ Allah voor mensen als Hans Teeuwen, die zich niet overgeven aan welke vorm van politiek-correct denken dan ook.

 5. 11

  Dat verdedigen heeft te maken met de vrijheid van meningsuiting. Theo van Gogh heeft Paul Rosemuller ook een ernstige ziekte toe gewenst en toen hield het simpelrechtse klootjesvolk zijn bek. Het zeiken over de meiden van Halal heeft alles te maken met xenofobie en met de pijnlijke wetenschap dat veel allochtonen veel meer in hun mars hebben dan hun crticasters op VMBO-nivaeu.

 6. 12

  @ALO

  Ik ga er maar vanuit dat je “VMBO-nivaeu” expres verkeerd hebt geschreven. Alhoewel, gezien je voorgaande posts, moet ik het ergste vrezen.

  Gek genoeg heeft het rechtse klootjesvolk de haatoproep niet al te serieus genomen en daadwerkelijk in Rosenmoller’s schedel gepist. Dat hebben de – wat letterlijke – aanhangers van sheikh Fawaz wel gedaan; Van Gogh is afgeslacht, Ayaan woont in de VS, Cliteur spreekt niet meer over de Islam, Wilders wordt 24 uur per dag begeleid, enzovoorts.

  Van mij mogen de meiden van Halal trouwens alles zeggen, maar zij zijn meteen verontwaardigd en schermen met ‘respect voor de Islam’ als ze iets niet zint, zoals nu.

  Beste ALO leg je er bij neer; je krijgt nooit gelijk.

 7. 13

  En Melkert en Rosemuller zijn ook de politiek uit gepest. Aboutaleb krijgt bewaking. Er zijn scholen en moskeeën in de brand gestoken. Niet in Nederland maar in België zijn mensen vermoord om hun afkomst. Alleen het VMBO-volk schreeuwt moord en brand. De rest gedraagt zich waardig.

  En of ik gelijk krijg is niet zo heel belangrijk. Maar de maat laten nemen door iemand die NSB-ers slachtoffers noemt. Laat me niet lachen.

 8. 16

  Wat is waarschijnlijker, overigens, dat bewindslieden het “landsbelang” eventjes opzij schuiven voor het belang van hun andere land … of dat bewindslieden het “landsbelang” eventjes opzij schuiven voor het belang van hun politieke partij?

 9. 17

  Wat een NIVEAU om over een typefout trammelant te maken. Wel de splinter in andermans oog zien en niet de balk in zijn eigen, luidt de bijbelse uitdrukking. Alhoewel … in dit specifieke geval kan beter gesproken worden van balken in beider ogen. We moeten elkaar kennelijk nog veel verdraagzaamheid en begrip aanleren.

 10. 20

  @ ALO: jij lult ook maar wat.. vond je de oude LPF-fractie ook zo betrouwbaar? Die werden ook regelmatig bedreigd tenslotte.. haha!

 11. 22

  @ALO Dit is de laatste keer dat ik tegen jou reageer ten aanzien van welk onderwerp dan ook; tegen dommen valt niet te praten.

  “En of ik gelijk krijg is niet zo heel belangrijk. Maar de maat laten nemen door iemand die NSB-ers slachtoffers noemt.”

  Dan verwar je mij met iemand anders. Ik heb zoiets nog nooit gezegd – gedacht zelfs niet. Maar ik ben niet kleinzielig; schelden doet me niets. Argumenten heb je dus niet meer.

  Melkert, Rosenmoller en overigens ook Thom De Graaf en Hans Dijkstal zijn uit de politiek gestapt, omdat ze niet goed genoeg waren. Balkenende zit er nog steeds, net als Rouvoet en Bas Van der Vlies. De vertrokken lieden hadden slechte verkiezingsresultaten en konden geen goed antwoord op Fortuyn vinden – heel simpel. Zij hadden niet voldoende vertrouwen onder de bevolking, leden en fracties.

  Ik ben zelf een Aboutaleb fan; sympathieke vent en goed bestuurder. Aboutaleb heeft zich ook altijd gedistantieerd van Islamofascisten. Aboutaleb kun je dus in het rijtje Cliteur, Hirsi Ali zetten; een man die weerstand biedt aan onderdrukking van intoleranten.

  Zielepiet.

  Btw, “laat me niet lachen”? Ik vraag me echt af hoe vaak iemand als jij lacht.

 12. 23

  @TRS Ik kap ook met reageren nu.

  Sorry, het was inderdaad een leuke thread (voordat ik en ALO) begonnen.

  Ik moet zeggen, dat je goed bezig was. Ga zo door! Ik kijk vanavond nog wel even.

  ;)

 13. 24

  @ Jimmy: laat je niet opnaaien.. ALO is niet de slimste, zit met zijn hoofd nog in de jaren 70 en reageert primair vanuit de onderbuik.. dat soort mensen gaat binnenkort met pensioen ;-)

 14. 26

  Fijn hoe een clubje reaguurders zich soms spontaan omvormt tot een roedel haaien die bloed geroken hebben.

  Hoe de roedel jakhalzen op de in hen ogen zwaksten van de kudde inhakt.

  En die persoonlijke toets eraan geven … briljant.

  echt wat je wenst te lezen.

 15. 32

  Wat een NIVEAU om over een typefout trammelant te maken.

  Dan is het natuurlijk een stuk volwassener om iemand met een andere mening als “VMBO’er” af te doen.

 16. 36

  @Jimmy,

  Had je nog niet door dat waneer ALO je in verband brengt met de eerste helft van de vorige eeuw, dat hij een klein psychologisch testje doet? Als je hapt ben je gezakt en zit hij te schaterlachen achter zijn pc ;-)

 17. 38

  @JSK
  Over ‘fuck de meiden van Halal’ heb ik je niet gehoord. Voor mij is dat VMBO-niveau. Dit keer zonder een tikfout. Hoop ik.

 18. 39

  In het Engels zijn deze zogeheten collective nouns tenminste netjes gesorteerd, vaak zijn ze ook mooier en logischer.

  Neem nou a sequitur of logicians … prachtig, nietwaar? Om nog maar te zwijgen over a parliament of owls of over a murder of crows.

 19. 42

  Het wordt langzamerhand tijd dat respondenten inhoudelijk reageren. Op dit moment is er meer sprake van ongein en daar zit ik en misschien ook anderen niet op te wachten. Tegen die grappenmakers zou ik willen zeggen: “Stop en ga over tot de orde van de dag.”
  Overigens, richting Sickbok, ik ben een niet-gelovge oftewel een heiden, c.q. atheïst.

 20. 51

  @MP – dat bedoel ik nou – zinloos kissebissen over irrelevante zaken, ONGEIN dus. Een blauwe maandag volgens sommigen, moet kunnen!!

 21. 52

  Ja Andre, hij die zonder zonde is werpe de eerste steen… Een spreuk die ueberhaupt in de moslims versus vmboers discussie van toepassing is.

 22. 54

  André is de irrelevantieman, in elke post wijst hij mensen erop dat hetgeen wat ze zeggen irrelevant is. Let maar op, zodadelijk zal hij mij erop wijzen dat dit irrelevant is.

 23. 59

  @38:
  De meiden van Halal zijn niet op dit weblog, om maar iets te noemen. Wees niet zo’n internetmacho zeg.

  @kim:
  Half. Mn duitse roodharige quasi-vriendinnetje was op bezoek. Maar het klonk wel heftig, moet ik zeggen. Pensioenfondsen die beleggen in wapenhandelaren en kinderarbeid, who would of guessed that!

 24. 66

  Mijn God, wat zijn de makers én de lezers van Geen Stijl toch een stelletje pathetische losers. Je begrijpt zo níéts van Hans Teeuwen als je via hem je gelijk gaat claimen (zie comments op GS). Je zag ook dat hij de obligate vragenvan die Rutger nauwelijks serieus kon nemen. Voor mij staat GS voor alles wat er mis is met Nederland. Ben ik de enige die dat vind? Ik kan er niet over uit hoe stom ik ze vind.

 25. 68

  @Mango. Schandelijk gewoon hoe jij GS wilt “aanvallen”. Rutger heeft zo’n echte binnendijkse humor en een dik vet hopie gezond verstand, hoor. Tongue in cheek, waarom zie jij dat niet, gast ? Hij, jij en Hans Teeuwen zijn uiteindelijk toch echte volbloed Nederlanders, zeg eens hey. Goeie scherpe jonges van Jan de Witt, kom nou zeg.

  ;)

 26. 69

  @NRP Hans Teeuwen is een flinke vent. Als Ewout Jansen zelf zegt dat hij gevaar loopt dan is hij een miet die niet beter verdient, vat je. En jij dan ook. WATJE ! Schrijfster Naima El Bezaz krijt wat de straat in en krijgt wat couleur locale terug naar dr kop, nou en ? WAT is je punt. Meer politie, minder politiek, meer toetsaanslagen op publieke forums. Is dit gezeik jouw vorm van de massa’s bijeenbrengen. WAT WIL JE, MIET !

  ;)

 27. 82

  Ik ga door tot zelfs Sikbock het begrijpt. Dat kan dus wel even duren.

  Kijk, zo ken ik de jaren-zestig-generatie weer: Die denken dat iedereen die het oneens met ze is het niet begrijpt. Wat meningen schmeningnen, die hele jaren zestig draaide natuurlijk om de opgeblazen ego’s van de blaaskaken in kwestie: Zij weten het ’t best! Ze zijn niet voor niets de uitvinders van het ik-tijdperk, en niet geheel toevallig zitten ze tegenwoordig dik in het geld.

 28. 86

  @84 Vanochtend de 2 op de stoep afgezet. Ik kijk ze na, ze wandelen naar school. Beginnen ze samen “olee oleoleolé, we are the champions” te zingen. Kijken ook niet om.