Quote du Jour – Wijnig Hoop

van thijm wil generaal pardon na cellenbrand,di idioot bezef hij nou niet dat dit de aanlijding kan zijn dat die ilegalen het maar weer gaat proberen dat truukje uit tehalen die linkse vanthijn moeten ze maar een paar jaar in een phigiesezieken huis brengen misschien komt het weer goed met die gek, aangezien hij het al jaren was tijdens het burgermesterschap is er wijnig hoop. (reactie op Elsevier artikel)

 1. 2

  Alle Fortuynistische gemeenplaatsen op het internet (destijds) bevatten dergelijke teksten. Na de implosie van de fortuynistische beweging zijn deze figuren uitgewaaierd over het internet. Het verbaast me niets dat er een paar bij Elsevier zijn blijven plakken (kwam PF zelf toch ook vandaan).

  Ik gok erop dat dit echt is, de opkomst van het internet is in feite de “emancipatie van de idioot” geworden. Zo! nu dit is wel weer genoeg huis-tuin-en-keuken filosofie voor de zaterdagmorgen.

 2. 3

  Ik heb vandaag nog een Quote du Jour in de aanbieding:

  In een antwoord op Kamervragen begint Verdonk voorzichtig toe te geven dat er wel degelijk vertrouwelijke gegevens bij de Congolese autoriteiten terecht kunnen zijn gekomen. Dat was volgens haar tot nu toe nimmer, nimmer, ik herhaal, nimmer gebeurd. Havermans zet zijn onderzoekswerk voort. Hoelang zou het nog duren voor de Minister moet toegeven dat ze de Kamer bij herhaling en met veel aplomb verkeerd heeft ingelicht?

  http://www.klaasdevries.nl/renderer.do/menuId/28964/clearState/true/sf/28964/returnPage/28964/itemId/73665/realItemId/73665/pageId/29014/instanceId/29043/

 3. 5

  Een dergelijke reactie zegt natuurlijk heel veel over het niveau van de gemiddelde Elsevier-lezer… ( generalisee-overflakkee….)

 4. 6

  Onze Wim steekt met zijn reaktie niet eens zo ongunstig af bij de anderen;

  langeveld op zaterdag 29 oktober 2005 12:01
  DOOR JAREN TEGENWERKEN VAN VOORAL DE PvdA EN STEEDS MAAR OPNIEUW LATEN PROCEDREN ZIJN DEZE CELLEN ONTSTAAN
  PvdA word wakker EN NEEM DE SCHULD OP JE
  VALSE VERWACHTINEGEN WEKKEN IS VEEL ERGER ‘LEES SCHANDALIG’DAN DUIDELIJKHEID
  HET HAD WAARSCHIJNLIJK NIET GEBEURD ALS ER EERDER DUIDELIJKHEID WAS GESCHAPEN

  JD op zaterdag 29 oktober 2005 11:46
  Typisch links. Ze hebben waarschijnelijk de brand zelf veroorzaakt, om aandacht te trekken. Mvr Verdonk trap niet in dat linkse gejank, anders zijn we elke dag branden aan het blussen.

  Bert Bolle op zaterdag 29 oktober 2005 12:06
  Een verwerpelijk mens, die van Thijn.
  Hij hoort in het dubieuze rijtje thuis van mensen als Jan Pronk, Marcel van Dam, Ad Melkert. Nou ja, mensen…
  Levensgevaarlijke dwingelanden zijn het, nog steeds op de loer om met hun wereldvreemde grachtengordel-prietpraat Nederland ‘normen en waarden’ bij te brengen. Het zijn armetierige politiek-correcte clowns, salonsocialisten die alleen maar belust zijn op status en macht, maar inmiddels is het er mede door hun toedoen in Nederland in de afgelopen dertig, veertig jaar niet leuker op geworden.
  Eindelijk is er een minister met daadkracht – Verdonk – die recht voor zijn raap afrekent met al die geldverslindende meelikkers en profiteurs, en nu roept die fossiele van Thijn over een pardon… Wil deze eigenwijze regent eens ophouden? Wat hij doet is misdadig!
  En nog steeds stemmen veel mensen links. Enfin, ik riep het al eerder, Nederland krijgt wat het toekomt.

 5. 7

  Het voordeel van vroeger was dat dergelijke rechts-populistische dyslectici geen internet hadden. Nu moeten we er serieus aandacht aan besteden anders worden we afgeserveerd als regenten…

 6. 9

  als we het dan toch over domme mensen hebben, Fok! komt met boeiend nieuws; Rosa Parks opgebaard in het Capitool.
  FiPo:

  “‘Enkel weggelegd voor presidenten en helden’.

  Mja, ik denk dat ik ook in Zimbabwe maar blijf zitten in de bus, dan zal ik daar ook wel held of president wordenk denk ik. Belachelijk.”

  pfff dan word je toch pissig!

 7. 10

  Meteen het land uit zetten die mensen, zo slecht geintegreerd tenslotte .. Die halen het inburgeringsexamen van zijn lang zal ze leven niet (Moet ineens aan Kooten en de Bie denken met de multiculi groentenboer)

 8. 17

  @Carlos: ow LOL, nee dat had ik in de haast niet gezien :) *Neemt rap woorden terug* *Beseft dat ze te dicht bij Belgie woont*

  @Caprio: dat is wel weer fijn, wanneer is de eerste sit-in-weblogmeeting? ;)