Quote du Jour – Vleesloos daten

Quote du Jour“Ik was eerst ingeschreven op ‘gewone’ datingsites, maar daar ging het alleen maar over uiterlijk, geld en opleiding. Daar heb ik geen interesse in. Dat maakt mij niets uit”.

Toen schreef ze zich in bij vegadates.nl. “Vegetariërs zijn toch anders, spiritueler, ze hebben meer kennis van de gang van zaken in de wereld. Vaak hebben ze ook creatieve beroepen, waar ze zichzelf in kunnen zijn”.

Alina (39) prijst in de pampieren DePers een nieuwe succesvolle datingsite specifiek voor vegetariërs. In tegenspraak met de door Paula Abdul in de jaren ’80 al bezongen volkswijsheid: opposites attract zoeken vegetariërs blijkbaar liever andere ‘vleeslozen’. Toch weet je met vegetariërs -net als bij andere mensen- nooit écht wat voor vlees je in de kuip hebt. Zo heb je de dierenwelzijnsvegetariër, de ecologische vegetariër (die zich bewust is van het onevenredig grote beslag dat vleesproductie op de ecosystemen legt), de religieuze vegetariër, de medische of de gezondheidsvegetariër, de schijnvegetariër (die online overkomt als vegetariër maar die het IRL niet is), de aanstelvegetariër, de economische vegetariër (3 miljard mensen in ontwikkelingslanden) en uiteraard de vegan streaker. Met een dergelijke wijd uiteenlopende doelgroep zouden deelnemers aan deze digitale vleesmarkt nog wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen.

 1. 1

  En dat DIERENRECHTEN gezeik ook. GVD. Oh wat is het zielig voor die leuke diertjes.

  Dierenrechten is entertainment.

  Mensenrechten zijn een bittere noodzaak (ook in Europa), en die ZIJN ER NIET!!!!! Bij al dat gezeik over dierenrechten komt dat gewoon boven.

 2. 6

  Maar u kunt het straks allemaal nalezen in de stukken van het Internationaal Gerechtshof waar ik samen met andere grote salonbloggers onder ede mijn beweegredenen uit de doeken zal moeten doen. Ik zeg het u nu al: dat wordt boeiende materie, voer voor complottheorieën.

 3. 9

  Ontopic vind ik dit wel een goede ontwikkeling, aangezien ik niet echt erop zit te wachten met een vegetarier mijn leven te delen, want vegetariers zijn niet normaal, zweveriger en zeurderiger, om maar even de woorden van Alina vrij te vertalen.

 4. 10

  Misschien dat Sargasso ook een eigen datingservice kan beginnen? Kunnen jullie meteen die banner van de enige sponsor ditchen.

  Links-Intellectuelo-dates!
  ‘Ik was eerst ingeschreven op een andere dating-site, maar daar ging het alleen maar over de vraag of je wel of geen kaas eet. Daar heb ik geen interesse in.

  Toen schreef hij zich in bij Links-intellectuelo-dates.nl. “Linkse intellectuelen zijn toch anders, rationeler, ze hebben meer kennis van de gang van zaken in de wereld. Peak Oil, het jammerlijk verscheiden van de Guatemalese zwaaikikker, privacy. Vaak hebben ze ook onbelangrijke beroepen, waarbij ze de godganse tijd onder werktijd naar hun favoriete blog kunnen surfen.’

  Ik zou zo lid worden. Als er hier vrouwen kwamen, tenminste.

 5. 11

  Lid worden heeft geen zin, want je valt wel meteen door de mand als poser:
  – Het is ‘Guatemalteekse’. Wie zich verbonden voelt met het lot van de Zuid-Amerikaanse Indianen weet dat.
  – De zwaaikikker kwam uit Panama, net als John McCain.

 6. 13

  @11: In je correctiedrift ben je zelf ook wat scheef gegaan. Waarom zou een lotsverbondene met Zuid-Amerikaanse indianen iets moeten weten over een Noord-Amerikaans land?

  Nog vrouwen op zoek naar punt- en kommaneuzelaars? Die zouden hun lippen wel aflikken bij Sargasso.