1. 1

  Tja volgens Darwin is verzorging inderdaad niet goed: Daarmee hou je zwakkere genen in de populatie! Ik weet niet hoe ik staat Darwinistich moet duiden, maar staat is inderdaad slecht. Anarchie is de beste regeringsvorm.

  Ik kan me voorstellen dat er Non-Darwinistische archisten zijn die het niet met deze rederingen eens zijn.

 2. 3

  Ik zie het tegenwoordig overal, en het verbaast me van de PvdA niet zo erg. Niet in het minst.

  Domkop die ik ben, wat slordig toch, echt uitstekend waar de PvdA mee komt scoren. Aktueel, on the spot en “yes”: Wat we vroeger dachten deugde niet en moet nu opgeruimd worden. En het is ook maar beter dat u zich niets herinnert, verder niets leest, alleen ons NIEUWE rapport.

 3. 5

  Och, ik wou het deftig houden.
  Zie nog weinig ‘rood’ of ‘iets wat nog met een rode roos te maken heeft’ in de huidige PvdA.
  En ik kan Quote’s persifleren, hah!

 4. 6

  Aha, deftig..vandaar uw keus voor dat prachtige timbre van John Gielgud. Ik zou er de “weg” niet mee weten te vinden..zo mooi kan dat uit iemands keel komen.