Quote du Jour: “Sterk nummertje”

Quote du Jour “Het lijkt op een alles-of-nietspoging. Dat hij na de zeventiende etappe is gepakt, vind ik niet verwonderlijk. Dat was een uitzonderlijk sterk nummertje.”

Rabo ploegleider en ex-renner Erik Breukink spreekt van een zwarte periode in de wielersport. Uw eigen uitzonderlijk sterke nummertjes mag u kwijt in de commentaren als u daar behoefte aan hebt.

 1. 1

  “Tjah -zag ik Grobbo’s QdJ hetzelfde onderwerp hebben als mijn tekening, dacht ik zo, neem ik een spuitje, en huppakee, op 5 minuten een sortof illustratie bij die kwoot. Prima spul, Fluit!”

 2. 3

  Ik weet wat! Een nieuw experiment geïnitieerd door Sargasso. Uitdiepen van de geest i.p.v. het lichaam. Grenzen verleggen qua posten en reageren. Is goed,..moet! Elke trouwe reaguurder (> 15 reacties per maand) ontvangt van de redactie een waardebon die geheel naar eigen inzicht te besteden is aan b.v. een snuif cocaïne of een hap paddo’s.
  Vervolgens onder invloed reageren en posten plaatsen:…als b.v.: ”Bush is in wezen een hele fijne man” of ”Een salonsocialist kan altijd beter” of ”Verspil voor een beter milieu”,… (‘k zeg maar wat hoor, wie een betere weet mag het zeggen).
  En vervolgens kijken wat eruit rolt. Wie weet nieuwe inzichten.

 3. 6

  Poe poe, nou nou, laten we eens eerst de contra-expertise afwachten. Bij de ex-wielrenners die nu al met een schuldig-uitspraak komen zal de sneeuwgrens ook wel tussen de neus en het gezicht hebben gelegen.