1. 8

  Als ik zo door de Chinese berichtgeving spit lees ik ( en kijk naar Chineese tv, cctv) alleen maar positieve berichten van hem. De enige negatieve noot in het geheel is dat hij tijdens zijn bezoek maar blijft “zeuren” over piracy van films en software. Al met al doet hij het goed in China, vind ik.
  Wat ik dus jammer vind is dat met deze post een beetje (onder het mom van Humor) een neerbuigende draai wordt gegeven aan een bezoek van een man wat in China in zijn algemeen positief wordt ervarenen dat is dan wat beklijft bij de lezers, jammer.

 2. 13

  @Mescaline: Het blijft boksen hè tussen mijn “kanten”, heb jij dat niet zo nu en dan als de testosteronkraan ff dicht is (of leeg ;-)

 3. 16

  een kleine scene vrolijkt een en ander wat op, niet ?

  scene = uit het tooneel, niet uit he tmoderne leven

  ik ben -na denken- van plan soms de wortel in de schoen te laten. niet iedere dag kan sinteklaas langskomen met snoep. is dat verantwoord larie ?

 4. 17

  Doet pijn, wat kost die lekkernij nu, maar een enkele keer komt ie gewoon niet bij mij langs thuis. Opvoeden is verdomde lastig soms.
  De sinten in zurich, een gemeenteservice U belt wij komen voor nop, hebben officieel opdracht gekregen de kinderen niet meer op de knie te nemen. Waar gaan we naar toe, een Amerikaanse kennis vertelde mij niet lang geleden dat een ouder in de VS het niet in zijn/haar hoofd zal halen te baden/douchen met zijn kind, zit je zo bij de VS-variant van Sonja Barend.

 5. 20

  @19 Mijn kleine spel – “welke nick” – postte is overduidelijk en functioneel. En de alwetendheid (Carlos) weet ik ook, dat sloeg precies gezegd op mijzelf. #19 kan beter verdwijnen.

 6. 23

  Larie 17, droevig ja, die wettisjkeit en verdachtmakerij die weet wat.

  Het erge is ook dat als men niks belastends uit een kind kan krijgen, dat niet als ontlastend wordt aangemerkt (zie ook behandeling kindgetuige moordzaak Nienke/Schiedam). “Te geschokt door de gebeurtenissen”.

  We hebben nog 17 dagen tot sint, iedere dag wordt schoen gezet. De spanning verdwijnt, iedere dag weer pepernoten, snoep, frutsels. Mijn ouders hadden dat goed begrepen, bij toeval.

 7. 25

  Larie, is uw lijfspreuk: if you can’t beat them, join them? hoe zit het met ‘je maintaindra’ etcetera, u zit dan wel in Zwitserland, maar ik was in de veronderstelling dat u een dezer dagen een geblindeerde trein naar Nederland zou pakken?

 8. 27

  @mescaline: (Wat gedachtes).
  Een glad laken is niets aan, rimpels moeten erop dan gebeurt er tenminste wat. Stemmingen zijn net rimpels, schommelingen “in the mood”. Het riskante van het “bed” Sargasso is dat soms rimpels elkaar tegenkomen en versterken dan wordt een schommeling een anomalie. Glad trekken naderhand getuigd (know what mean,say no more, nodge nodge;-) van een sterk karakter.

  :)