1. 1

  Ja, perfect dat Hoogervorst die kwakzalverij van homeopatische rotzooi aan banden wil leggen. Net zo goed als met het water van Jomanda, hebben sommige mensen erg veel baat bij homeopatische middelen en moeten ze ze vooral nemen als ze dat willen. Maar net zo goed als Jomanda haar water niet bij Etos mag gaan verkopen met het label ‘werkzaam tegen alle kwalen op aarde, inclusief de vogelgriep’, zouden homeopatische middelen dat ook niet moeten mogen.

 2. 3

  De discussie over homeopathie is al net zo oud als de homeopathie zelf. Waarom nu weer? Heeft iemand de financiele belangen van Hoogervorst zelf al eens onderzocht?

 3. 5

  Op zondag zitten ze in de kerk te luisteren naar het verhaal van de man die over water liep.
  Op maandag wordt de klopjacht op Jomanda’s en homeopathie weer geopend onder het motto: het is wetenschappelijk niet te bewijzen.
  Mag ik even glimlachen?

 4. 7

  @HansR: “Heeft iemand de financiele belangen van Hoogervorst zelf al eens onderzocht? ” Wat let u?

  @OpaB: “Op zondag zitten ze in de kerk te luisteren naar het verhaal van de man die over water liep.
  Op maandag wordt de klopjacht op Jomanda’s en homeopathie weer geopend onder het motto: het is wetenschappelijk niet te bewijzen.
  Mag ik even glimlachen? ” Dat mag nog steeds.

  Triest natuurlijk. Sommige mensen worden nu eenmaal afgerekend op wie ze zijn, niet op wat ze zeggen.

 5. 10

  De minister spreekt ook de verzekeraars aan. Verzekerden moeten kunnen kiezen voor een aanvullend pakket zonder vergoeding voor alternatieve medicijnen. Dat zou op dit moment maar bij drie verzekeraars mogelijk zijn.

 6. 11

  ‘Hoe kan het dat iemand die acht jaar gestudeerd heeft, middeltjes verkoopt waarvan hij weet dat ze niet werken en vaak nauwelijks meer bevatten dan water?” aldus Hoogervorst.

  Dat is nou marktwerking, meneer Hoogervorst. Uw partij heeft het heilig verklaard.

 7. 12

  Nederlanders hebben de naam nuchtere mensen te zijn. Mensen die zich niet snel laten verleiden door wonderdokters en gebedsgenezers.

  Nederlanders hebben ook de naam allemaal waanzinnig te trippen op synthetische drugs zoals XTC, en zich graag te laten verleiden door top(!)-stuff zoals Nederwiet.

 8. 13

  ‘Hoe kan het dat een politicus die acht jaar gestudeerd heeft, praatjes verkoopt waarvan hij weet dat ze niet werken en vaak nauwelijks meer bevatten dan wat theoretisch geneuzel zonder oog voor de praktijk?’ aldus EVH.

 9. 14

  Nog eentje door de citatenmolen: ‘Politici hebben de naam nuchtere mensen te zijn. Mensen die zich niet snel laten verleiden door adviseurs en spindoctors.’