1. 3

  Misschien lag het aan mij, maar ik vond de humor ver te zoeken gedurende de hele EMA. Het was allemaal zo.. Amerikaans, om het zo maar te zeggen. Gewoon flauw, en niet leuk.

 2. 4

  In één der gratis ochtendkwaliteitskranten kreeg het begrip “liplezen” van 47 jarigen weer een heel andere betekenis…

  Doet ze goed, op die leeftijd, dat figuur.

 3. 6

  Was het Madonna? Ik dacht eerst Jarmila Kratochvilova
  [img]http://news.bbc.co.uk/sport/furniture/in_depth/athletics/2001/world_athletics/golden_moments/kratochvilova.jpg[/img]
  Sorry, geen bietjes.

 4. 10

  B. Die dame werkt hard en heeft een leeftijd bereikt dat er twee dingen kunnen gebeuren, niets doen en dan uiteindelijk model plumpudding verpakt in aardappelzak of wel wat doen en met die kalanderleeftijd kom je terecht in haar verschijning een tussenweg ligt niet binnen de mogelijkheden. Waarom mogen vrouwen geen krachtig uiterlijk hebben volgens mij straalt ze, beetje een kudtdtfoto, nog steeds vrouwelijkheid uit, deze meneer Cohen voelt zich bedreigd.

  Van harte B.

 5. 12

  Liever zachtheid dan taaiheid. Het leven is al taai genoeg, als de vrouwen dan ook nog eens taai worden is er nergens meer troost te vinden. Vrijdagmiddag, zakkende zon, november, bockbier, sluit computer af, proost !!

 6. 13

  @Carlos: Proost m’n beste. Nog een uur of twee dan kan ik het bos in ter comtemplatie *ahum* (heb ik me toch een beste lokale wijn gekocht en wat konijn..jum jum:)

 7. 19

  A) duidelijk! Kom op, zeggen dat dit seksistisch is, is hetzelfde als klagen dat er een nogal stereotiep beeld van Kazachstan werd neergezet..

 8. 21

  Kmoet zeggen dat Madonna’s lichaam d’r gewoon erg goed uitziet voor haar leeftijd. Het is eigenlijk meer het gezivht dat de afknapper voor mij vormt. Ik heb overigens niets tegen een vrouwenlichaam dat enigzins atletisch is. Het hoeft natuurlijk niet meteen type bodybuildster voor mij te zijn, maar de onlangs gestopte Gunda Niemann zou mijn hoofd wel doen draaien in het passeren).

 9. 23

  @Bismarck: “voor haar leeftijd”, das een aardige. Er is toch sluipenderwijs een revolutie gaande waarvan Madonna goed gebruikt maakt. Vroegah, was je met 25 al een kopie van je opa, nog zo kort geleden mind you en die grens wordt door de zo verdoemde “babyboomers” langzaam maar zeker verschoven. Zelf als ouwe lul, ik ontken dat niet, ga ik graag wekelijks ( nu ff niet ben weg) in de dixo tot de tl aangaat door m’n dak, mijn ouders waren kampioen van Nederland dus in mijn genen, ( arena is mijn favo)en dat kan omdat ik niet de enige ben. De tijden veranderen en dat voelt/gebruikt Madonna en daarom schijt ik op een comment zoals Cohen gaf :) en vind ik de A comment tamelijk van de zooo..1900…dat moest er even uit.

 10. 24

  @larie, gelezen afgelopen zomer en zeker beleefd, te gek boek man! Maar ik kan me niet herinneren dat de mannen in ‘on the road’ zich enkel door ratio lieten sturen ;)

 11. 25

  @Kerouac: Natuurlijk niet joh, beetje van dit en beetje van dat, het blijft een worstelpartij niewaar. Mooi dat je het boek kent, een pluim :)

 12. 26

  Larie: Ja, ik ben ook sexistisch en beoordeel vrouwen nu eenmaal zo: Als ze boven de 30 zijn, zien ze er slecht uit, of goed voor hun leeftijd! Madonna is 47 (ruim anderhalf maal mijn criterium), maar haar lichaam duidelijk nog niet, vandaar mijn opmerking. Het gezicht is overigens wel hard achteruit gehold sinds de beautiful stranger! Dat was wat mij betreft even schrikken…

 13. 27

  Bismarck 26, Madonna 47, dat verklaart ook wel het hoge podium, de blikvangende benen en de enorme zonnenbril (gelukkig, ik kan weer spellen).

 14. 28

  @mescaline: Weer spellen, Dat betwijfel ik (ben zelf vreselijk en kan me geen moer schelen btw), zijn er meer zonnen voor uw donkere glazen? Wellicht zonnebril?

  Ah, de uil roept..groet U :)