1. 1

  Oogt interessant. Ik zie in ieder geval niet alleen maar nieuwskoppen die ik de dag ervoor ook wel op internet had kunnen lezen, zoals bij Metro en Sp!ts het geval is.

 2. 2

  I’m not impressed, really. Zit zo op het eerste gezicht een beetje tussen Sp!ts en Metro in, naar mijn gevoel. Persoonlijk vind ik tot nu toe De Pers de meest interessante gratis krant.

  ~ GBA.

 3. 5

  Waarom begint Sargasso geen blad? De naamsbekendheid is er, het geld is te verzamelen. Uiteraard is het verdienen van geld een verwerpelijke en kapitalistische daad, maar door een boel adoptiekinderen te aaien, kan het wellicht, ook in linkse kringen, wellicht als moreel-neutraal worden aangemerkt. Zo verdient men nog wat, wellicht, en hebben de mensen ook wat te lezen in de trein.

 4. 7

  Moreel-neutraal bestaat niet. Daarom weet ik liever uit wat voor gedachtengang iemand schrijft. Bladen en kranten die ‘algemeen’ of ‘wat de mensen willen’ als uitgangspunt hebben vertrouw ik voor geen cent (meestal rechts).

 5. 8

  Ik ben het met Agricola en El El eens. De Pers oogt veel serieuzer. DAG staat al met 1-0 achter, nog voor je een letter gelezen hebt.