Pim aan de dope?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

De volkskrant bericht dat Mat Herben Pim heeft beschuldigd van drugsgebruik. Dat hij zelf zo een plekje op de kandidatenlijst van Leefbaar Nederland dacht te kunnen bemachtigen mag natuurlijk niet worden uitgesloten, maar gelukkig heeft niemand zich daar iets van aangetrokken. Pim was wel voor een liberaal drugsbeleid trouwens
Het wekt bij mij wel nieuwsgierigheid op, want als iemand een jointje rookt of eens wat experimenteert met andere zaken is dat wat mij betreft okee, maar wanneer wordt het wel een risico? Een premier met een witte neus op het bordes naast Trix? En wat is erger: drank of drugs?

0

Reacties (1)

#1 Carlos

– wat mij betreft is drank ook drugs
– verder ben ik in principe niet tegen drugs, zolang er nog maar genoeg nuchtere momenten overblijven voor doordachte beslissingen.
– ik denk dat het juist goed is als een minister van Sociale Zaken eens een keer een xtc-tripje zou maken en een paddo-trip kan wellicht bijdrage aan een lumineuze oplossing van het fileprobleem.
– het zou mij juist zeer verbazen als Fortuyn géén coke snoof. Hij had altijd een tomeloze energie, was arrogant en megalomaan: prototype cokesnuiver lijkt me?