Originele tapes maanlanding zijn zoek

FAKE, zie je wel !!!De originele videotapes van de eerste maanlanding uit 1969 zijn zoek (Elsevier). Dit is natuurlijk voer voor complottheoretici die al veel langer van mening zijn dat wat de wereld die dag voorgeschoteld kreeg één grote Hollywood fake-bende was. De kwaliteit van originele tapes zou veel beter zijn dan wat we tot nu toe hebben gezien van de maanlanding. Die tv-beelden werden namelijk gefilmd door een camera die een monitor filmde. Als de tapes niet worden teruggevonden dan zitten we dus voorgoed opgescheept met de verdacht korrelige tv-beelden van toen. NASA believes the tapes are currently located at the Goddard Space Flight Center, where they may have been returned to in 1984, after being transferred to the National Archives in 1970. That’s about all that’s known, though, at this point. (Scienceblogs).

 1. 7

  Leuk hoor Carlos,..complottheoreticietjes pesten. Mag ik even een zijstraat noemen?: Stanley Kubrick!
  En: ”Mensen op de maan? En dat geleufde gij zeker…??!,…zei een oude wijze man in het programma ”Showroom” ooit. Redt je daar maar es uit Rommel !

 2. 8

  Ik ga trouwens een politieke partij oprichten omdat ik denk dat het slechte weer van de afgelopen dagen de schuld is van de paraplu maffia, en ik eis dat de regering onderzoek gaat instellen naar deze paraplu maffia en zijn banden met de republikeinse partij in de VS, de Piet Paulusma fanclub, skulls&bones, en de “FOK!water wars”.

 3. 11

  @2: En je vraagt je niet af wat er dan met al dat geld gedaan is? Dat maanlandingsproject was geloof ik het duurste publieke speeltje aller tijden (graag financiele ontkrachting danwel bevestiging gewenst).

 4. 18

  Is bekend of de documentaire “Flight of Apollo 11 (The Eagle Has Landed)” (verkrijgbaar op archive.org) is gebaseerd op de originele beelden?

 5. 28

  Ik zou denken dat als de Amerikanen echt nooit op de maan waren geweest, dat we daar de Russen het hardst over gehoord zouden hebben. Ik heb me er nooit (en ook nu niet) in verdiept, maar daar herinner ik me niks van. Jullie wel?

 6. 31

  Да Snap!
  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/eyesm.gif[/img]
  И Товарищ Путин – один из них !!

 7. 33

  @Dolby #30 : Het bewijs voor het wel of niet bestaan van god? Dan is het bewijs dus achterover gedrukt! Zeker die fundamentalistische kliek van Bush die hier achter zit …

 8. 36

  Tom Hanks heeft een aantal jaar geleden ook een 3D IMAX film geproduceerd over de eerste maanlanding. Misschien liggen de tapes nog op z’n nachtkastje