1. 2

  Ja, Hollanders zijn altijd heel nadrukkelijk aanwezig. Dat geldt overigens ook als er geen sport-evenement in de buurt is. Met zijn ze alleen nog wat nadrukkelijker.

 2. 3

  Blijkbaar hebben officiele sponsors het alleenrecht op gebruik van bepaalde artikelen tijdens de voetbalwedstrijden. Dit roept bij mij de vraag op hoe zit het met het schoeisel en kleding van de spelers? Als Adidas officieel sponsor is mag dan niemand meer met Nike voetballen?

 3. 4

  ..en wat als Raphael v/d Vaart per ongeluk ‘sochtends een tangaslipje van Sylvie aantrekt wat niet van een van de officiele WK-merken is ?

 4. 8

  Beste mensen, op het vorige toernooi werden de heineken lelijke toeters/hoeden al verboden, dus ze hadden het allemaal kunnen weten.

  Desondanks gaan de hollanders door met zich voor het karretje laten spannen van malafide sponsoren die aan sluipovervalreclame doen, in de hoop gratis op TV te verschijnen. Het is goed dat daar paal en perk aan gesteld wordt! Als Bavaria zo graag nederland een hart onder de riem wil steken met leeuwenhosen, waarom moet er dan megagroot Bavaria op staan?

 5. 10

  Het was al publiek geheim dat die bobo´s van de FiFa eigenlijk niets meer zijn dan omhoog gevallen (corrupte?) dorpstirannen. Hiermee laden ze nog meer verdenking in die richting op zich.

  Straks mag je alleen nog met kleding van de sponsor het stadion in en niet eens meer in je CeeEnAatje… let maar op.

 6. 11

  esgigt: En wat dan van die corrupte omhoog gevallen maffiabobo’s die hier achter de grote merken zitten, een beetje gratis reclametijd lopen te stelen op het WK (miljarden kijkers)? Strax geven ze nog gratis tattoeages op je voorhoofd weg… let maar op!