1. 1

  Ach, Nixon, this is friday so it must be Sargasso ..behalve zijn toch wel goede werk wat China aangaat (echte veranderingen komen van rechts, uit de losse pols hoor, zie Sharon *ahum*;-) vond ik zijn persiflage in Spitting Image onvergetelijk. In het bijzonder zijn notenbrein van hem, ik heb daar nog zo’n knijp-poppetje van gekocht

 2. 2

  Ach, het ging me er meer om dat het lijkt alsof er veel verandert, maar dat sommige dingen toch gewoon akelig hetzelfde blijven. Meer dan 30 jaar geleden, godbeterehet…

 3. 4

  @Steeph: “we” leren niets hè, geheel mee eens. Alle macht aan de bacteriën ofzo want de mens heeft gefaald. Alhoewel een van mijn meest gewaardeerde docenten (Van Hinte, nu wonend in een heus kasteel in Frankrijk) als stelling had dat wij, wandelende zakjes zeewater, bestonden ter gratie van bacteriën.

 4. 5

  Nou kon ik vandaag een soort citaat oppikken uit de NRC van vorige week vrijdag, “optimistische mensen zijn in hun oordelen meer onbetrouwbaar, te postitief, hebben blinde vlekken, pessimistische zijn meer objektief, analyserend, feiten afwegend”.

  En als toegift, ook uit de Nurk: de mate van pessimisme van een persoon wordt vooral bepaald door de geringe snelheid bij het bereiken van een gesteld doel.

  trst