Ontvangen “felicitaties” voor ons jubileum – 4

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

De koning van het feel good blogging: GJ van Camarados stuurde ons ter felicitatie zijn artistieke impressie van het ontstaan van Sargasso. In een fotoverhaal ziet u een jeugdige Carlos op kroegentocht met twee niet nader te identificeren (inmiddels) veteraan reaguurders. Of alles werkelijk zo gegaan is weten slechts enkele intimi van het eerste uur…

Panzerfaust, door sommigen wel eens gekscherend ‘de jeugd-afdeling van Sargasso’ genoemd, stuurt ons een felicitatie in de vorm van een Germaans ‘you are with us or against us’ begeleid met passende muziek.

Francisco van Jole in de nederlandse bloggerswereld verguisd en/of op handen gedragen, bekend van onderandere 2525.com en nog wat meer stuurde ons de hartelijke felicitaties maar kon door extreme drukte op korte termijn geen gedicht danwel youtube-creatie produceren.

Reacties (2)

#1 MeneerTim

Jeugd-afdeling? Wij noemen Sargasso altijd ons sociaal gehandicapte broertje.

  • Volgende discussie
#2 Peter

Mijn felicitaties hadden jullie de 21e al hier in de reacties. Daar had ik vermeld dat ik een nkroon aan het maken ben die jullie krijgen als je de komende vijf jaar zonder reclame weet te publiceren. Niks meer over gehoord natuurlijk, want een jublieum èn kerstdagen, da’s zelfs voor een sargassoaal (of is het sargassoïde?) mens teveel.
Mijn eerbetoon bestaat er uit dat vanaf de 21e vijf dagen lang een directe link naar jubileumstukjes op jullie blog hier staan.

  • Vorige discussie