1. 1

  Volgens adam curry / dvorak van no agenda is er besloten dat ze voor een van de obama sites naar ms sharepoint over schakelen. De site die de overheids uitgaven “verantwoordt”.

  Waarom trouwens die jubel stemming telkens als het over obama gaat.

 2. 2

  Waarom trouwens die jubel stemming telkens als het over obama gaat

  Precies! Als hij nou PivotX gebruikte was het een hele andere zaak.

 3. 3

  Kan ik me iets bij voorstellen als het om transparantie en eenvoud gaat. Dan kies je echt geen joomla. Dat is voor zielige neocons die de zaken zo ingewikkeld willen maken dat ze niemand het meer begrijpt en ze er met de buit vandoor kunnen whahaha…

 4. 4

  Drupal voor Sargasso? Niet doen, zou ik zo zeggen.

  Leercurve is te lang voor degene die er onderhoud op moet plegen. Tenzij je de mogelijkheden hebt om het uit te besteden.

  (en dan kan je mij inhuren ;-)

 5. 6

  @1 dat is eenvoudig te verklaren. Obama is de gezworen vijand van corporate America. En helemaal voor democratische open sources. Drupal b.v. !

  *gnnnhmpf*

 6. 9

  Ongelofelijk he ?

  Ik vind het wel grappig, wat Carlos en zijn [ ] communistische [ ] kapitalistische trawanten ook posten er is altijd wel iemand die ze beschuldigd van het 1 of het ander. Ik heb het idee dat ze weddenschappen afsluiten waar ze nu weer van beschuldigd gaan worden.

  Carlos: 4 bier op Obama lover Crassiepassie
  Crachat: Is goed, 4 wodka dat jij een excuus communist bent
  Steeph: Krijg nou wat, iemand vond mijn kunst ding wel aardig
  Thomas: Hoezee, meer bier

 7. 11

  @1: Waar lees jij precies de jubel over Obama in de zin “Obama draait op Drupal”?

  Als er al een jubeltje in zit dan toch over Drupal lijkt me zo.

 8. 12

  Dan grijp je wel eens naar andere middelen. Je moet die baan ook niet onderschatten (en maak maar is een fotoloop van Bush in die 8 jaar). Iedereen herinnert zich w.s. nog de rammelende ampullen amfetamine in de dokterstas van de lijfarts van Kennedy

 9. 13

  @Micha, het is inderdaad een favoriet gespreksonderwerp op redactieborrels: waar zijn we nu weer van beschuldigd?!
  En ja de beschuldigingen zijn soms diametraal. Ikzelf koester nog steeds de trofee “stalinistische nsb-er” die ik ooit naar mijn kop kreeg toen ik een mening gaf over christelijke basisscholen.

 10. 15

  SEG ZAGEMANNEN dit zou ook nieuws geweest zijn onder andere president : witte huis gebruikt open source uit klein landje, jonge developer in de wolken.

  LOL @#13 wàt een trofee !