Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Anno nu is er eigenlijk maar één ding dat ons allen bindt, en dat is de televisie.

Nummer 9 slechtste programma’s: Dr. Phil
Slechte programma’s worden soms weer goed juist omdat ze zo slecht zijn. Bij dr. Phil is dat bijna het geval. Die neuzelige stem is erg leuk om na te doen. Ik ben daar persoonlijk erg bedreven in. Verder is het natuurlijk een heel erg slecht programma. Als je vaak kijkt, kan je er blind van worden. Dat is iets wat ouders en opvoeders soms niet beseffen.

Nummer 9 beste programma’s: Andere tijden
Beetje saaie keus misschien, want al veel bejubeld, maar dat is geen argument. Zelf word ik ook vaak geprezen en daardoor ben ik niet minder goed. Vandaag gaat Andere tijden over Papa Godett. Snel, het is al begonnen! Zelf kijk ik altijd in de herhaling, op zaterdagmorgen. Ah! Papa Godett. Dat zou best iets voor mij zijn, met een gek petje op mijn kop heersen op een overzichtelijk tropisch eiland. Papa nimo. En elke avond bracht het volk mij een schoon maagdekijn, want die dartelen daar gewoon los over de stranden, of ze liggen in aangename poses in de witte vloedlijn. Ouders trots, meisje blij, en papa nimo tevree.

0

Reacties (5)

#1 CasaSpider

Vandaag had Lucy eindelijk weer eens geluk. Twee dames, waarvan er zeker een erg de moeite waard is. Nog een weekje geduld, Nimo… :-)

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Andere Tijden op nummer 9 ?!
Had wel iets hoger gekund.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 mark

Je weet niet wat er allemaal nog gaat komen, Carlos.

Ik ben al lang afgehaakt bij Oprah, vanaf toen de eerste blindheidsverschijnselen begonnen in te treden. Dr. Phil heeft daarom nooit een echte kans gehad bij mij. Maar zo te beoordelen op de luttele langsgezapte seconden is hij de vleesgeworden voorspelbaarheid, zo eentje waar ze straks als eerste robotversies van uit kunnen brengen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Carlos

Ik heb die Dr Phil laatst ook eens 2 minuten bekeken en ik begrijp niet dat die dikke snor een zaal vol met vrouwen plat krijgt, ook al zijn het huisvrouwen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Grobbo

Dr. Phil reikt ondergeschoolde amerikanen een houwvast aan in deze complexe tijden.

Tikkeltje moralistisch, tikkeltje degelijk, en met een ietwat kritische blik naar de hedendaagse maatschappij.

Voor velen niet nodig en nogal dom, voor velen echter ook nuttig denk ik.

Al verwacht ik dan in de top10 in ieder geval Catherine nog terug te vinden op een hogere plaats.

Damn, ik heb ook zin om een top 10 te doen…

  • Vorige discussie