1. 1

  Ja, toch wel grappig.

  Als de redactie nou een pre-stem mogelijkheid maakt bij log en reactieveld, dan kan de top 10 van die lijst dienen als selectie voor de voordracht!

 2. 2

  Staan er best aardige tussen Peter (de echte). Vind het lastig kiezen, er zijn her-en-der over de jaren al wat pareltjes voorbijgekomen. Hier ook natuurlijk. Heb wat dat betreft een geheugen als een vergiet dus daar koop je niks voor. Schiet me wel opeens een post te binnen van ene van Meeteren? (ergens in 2006?) die D’66 nieuw elan wou inblazen… Fortuijnesk de ramen open en dergelijke. Aanvankelijk kraaiend van geluk salto’s en vogelnestjes makend aan een kroonluchter…en na wat tegengas met met de noorderzon vertrokken…

  Nooit niks meer wat van gehoord.

  Ik hoop wel dat de beste wint.

 3. 3

  @HansR: goeie tip. Ik ga eens overleggen met de redactie hier.

  @Yevgeny Podorkin: “her-en-der over de jaren”? Alleen 2009. Wat al lastig genoeg is voor velen.
  Maar goed nieuws: volgend jaar komt-ie terug voor de “pareltjes” uit 2010. Daarmee tegemoetkomend aan een eerder comment van HansR, die van plan is ze dan alvast te verzamelen ;-)

  Overigens kan ik ze zelf, met behulp van de lezers (ook her-en-der) door het jaar heen verzamelen bij voorbaat posten en dan toewerken naar een finale in december 2010.

 4. 6

  De laatste uurtjes stemmen zijn ingegaan. Sargasso’s Perik niet meer op de 1e plaats. Wat natuurljk te danken is aan acties op andere weblogs ;-)
  In de categorie reacteurs doet mescaline het beter.
  Ik geef het maasr even door, hoewel dit natuurlijk spam is.