1. 4

  Drs Boobelino de Soto is zeker een alias voor Carlos die helemaal wild wordt van Big B’s. Volgens hem heeft dat iets met terug naar moeder gaan te maken. Dat staat in Oei ik groei:P

 2. 5

  Ik vind het eigenlijk wel opvallend wat dit soort plaatjes keer op keer met u doet, het zijn steeds weer dezelfde mensen die erover vallen ;-) Maar achter de schermen weet ik wie mij steunen en deze links aandragen. Het is een traditie die bijna 10 jaar terug gaat (logjaren tellen dubbel) en die met smaak en geweten in ere wordt gehouden, totdat het stopt.

 3. 7

  @MP Die “verklaring” zal vast wel in Oei ik groei staan, en dat is de reden dat ik zulke rare boekjes niet in huis heb ;P

  Mij dunkt dat deze fetishvoorkeur een vorm is van een verdiept en niet vertroebeld verlangen naar De Vrouw (die lijfelijke archetypische aanstaande moeder), de cruciale lijnen zeer gevormd dus.

 4. 9

  @mescaline,

  Volgens Oei ik groei willen ze terug naar mamma en dan vooral aan de borst als ze in een ontwikkelingsprong zitten. Hieruit moet ik concluderen dat Carlos in een sprong zit.

  Tsja als je eerste kind geboren wordt krijg je die boeken er gratis bij van je familie en vrienden. Volgens mij heb ik ergens nog wel een extra exemplaar…:)

 5. 10

  @MP Rijpe zielen, zuivere keuzes, het machtig en fijnzinnig raderwerk van biologie en psyche, dat is de kwestie hier.

  En jij legt nu weer (voor de tweede keer) het belabberde Oei ik groei uit, en Carlos mag aangeschoten wild zijn ? Je vergist je zeer.

 6. 12

  @mesc,

  Met intelectuele frasen zeg je dat je overgeleverd bent aan je dierlijke oerinstincten:)

  Ja maar het is niet voor niets een doctrine dat Oei ik groei boek! Dat moet je uitdragen als een missionaris dat doet :)