Nooit meer kille dildo’s

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Gaat u hier maar zittenEroTech Industries heeft een doorbraak in de ontwikkeling van seksattributen bereikt. De Love Lump lijkt op een gemuteerde brei van rubberen seksspeeltjes, maar bestaat uit levend weefsel en organen om zo het gevoel van een menselijke aanraking te kunnen simuleren. Volgens CEO A. Henry Ross komt deze uitvinding in de huidige tijd goed van pas: “Touch. The least understood of all the senses. From our time as infants, the sensation of touch is one that is forever linked to feelings of warmth, security and joy. We see, however, as we grow into childhood, more and more rules and codes are enforced upon this sense. (..) We at EroTech wish to provide a medium by which modern humans can indulge their physical selves, in a positive and harmless fashion.” Wanneer de Love Lump begin 2005 op de markt komt, zal het prijskaartje 34.000 dollar bedragen, maar het bedrijf voegt naarstig toe te verwachten dat de prijs in 2007 gezakt zal zijn tot een kleine 6.000 dollar.

0

Reacties (8)

#1 mark

Wilt u zich verder verdiepen in deze bizarre en verontrustende technische ontwikkeling? Lees de persuitingen.

 • Volgende discussie
#2 J.N. Bosboom

Ik zie dat ze zelfs zeekomkommers hebben gekruist met lagere zoogdieren (lower-functioning mammals?). Wow, dat zullen hele fijne levende dildo’s worden voor de liefhebbers!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 popidoe

Heerlijk zo’n een lomp vlees in je bed. Wat zal dat lekker voelen…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 dolphin

Ik kan me hierna nog slechts 1 scenario indenken: de mensheid streelt niet meer elkaar maar wordt afhankelijk van deze ultimate self-indulgence; vervolgens wordt de love lump hermafrodiet, plant aldus zich zelf voort en gezien het ontbreken van andere ledematen dan seksuele, kan agressie niet gevaarlijk worden voor zijn eigen soort (alhoewel, wat betekent penisnijd eigenlijk ?). Hij/zij wordt dan zo talrijk dat evolutie nooit meer het zelfde zal zijn. Voer voor de antropologen van ooit. Een troost: de Matrix is weer een grappige film in plaats van een doemscenario.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 J.N. Bosboom

Toch zit dat ding wel uiterst geraffineerd in elkaar. Volgens mij wordt gemikt op de wat oudere consument. Er zit een ouderwetse dot haar op die doos en die slappe mannenpiemel die erop zit is in al zijn verschrompeldheid ook niet meer de jongste. Ik vermoed dat weldoener A. Henry Ross gewoon Little Henry als model heeft genomen. Handig detail zijn de tieten naast de vagina, alles binnen handbereik dus. Let ook op de cellulitis, een fraaie finish die standaard bijgeleverd wordt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Yassine

Mooie site, maar lijkt me een grap. Geen van de wetenschappers in een van persberichten is te vinden in Google. Ook de ‘controversiële’ bio-kunstenaar Rene LaFleur is onvindbaar.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Jan des Bouvrie

voor 35000 dollar kan ik ruim 22 jaar lang elke week naar de hoeren, als we uitgaan dat een gemiddelde wip op de wallen 30 euro kost. In 22 jaar heb je de lovelump helemaal kapot geneukt dus is hij wel afgeschreven. M.a.w. het is kiezen tussen een homp dood vlees of elke week een verse hoer van vlees en bloed. Lijkt me geen moeilijke keuze…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Henk

22 jaar, 5 maanden precies!
..en dan houdt je nog 27,69 euro over!
Als trouwe klant mag je na die 22 jaar heus wel een keertje voor 25 euro.

Dan houdt je 2.69 euro over en daar kan je over 22 jaar helaas geen biertje meer voor kopen. Maarja who cares? Als je net met 5 euro korting hebt geneukt?

 • Vorige discussie