Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dat onze jongens in Irak overeenkomstig de geldende veiligheidsmaatregelen geen helmen dragen ok, maar als ik Minister van Defensie was zou ik aan onze andere jongens vragen wat flesjes water uit Lourdes mee te nemen om uit te delen voor wat extra bescherming. Kan nooit kwaad dacht ik zo.

0

Reacties (8)

#1 hexx

helemaal mee eens. gewoon dat hele camp smitty onder een koepel in een enorme binnenzee van wijwater uit lourdes zetten (acht miljard flacons moet genoeg zijn) en we hebben de perfecte buffer tegen raketaanvallen.

 • Volgende discussie
#2 Carlos

Het Ministerie van Defensie gaat van mijn belastingcenten naar Lourdes ??!!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Lilith

@hexx: ik krijg ineens een ingeving: misschien kunnen we Jomanda vragen het hoogstpersoonlijk bij onze jongens te brengen? Inclusief een bemoedigend woordje en extragratis instraling.

@Carlos: ja, ik denk van wel…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 michiel

en Emile Ratelband doet een motivatietraining…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 hexx

@lilith: briljant idee. laat u de boodschap even p haar web-log.nl achter, of zal ik het doen?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Lilith

Sinds ze met Emile omgaat is ze nogal assertief. Daarnaast denk ik dat u de beste contacten heeft in deze, dus laat ik het even aan u over.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 NoName

Bath het niet dan………….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 hexx

omdat u het bent, lilith: vooruit dan maar. ik zal eens zien of ik haar kan bereiken.

 • Vorige discussie