1. 2

  Mwah. Als je echt hardcore bent, gebruik je een mengsel van pure benzeen, salpeter-zuur, agent orange, miltvuur-sporen en castor-zaden, geinjecteerd onder je grote teennagel.

  Heb ik van horen zeggen.

 2. 4

  Omdat die cocaïne alomtegenwoordig is in het clubcircuit? Overigens ben ik voor legalisering van harddrugs; dan kun je het veel beter in de smiezen houden wat er allemaal inzit.

 3. 6

  Coke die je neus doet wegrotten, samen met het hardnekkige gerucht dat Wilders aan de coke is, dan staat die opmerking van Martin Bosma over neuzen afhakken toch weer in een ander daglicht?

 4. 7

  Ik vind het maar raar. Welke dealer is er nou gebaat bij het ziek maken van z’n klanten. Verslaafd ja, ziek nee. Als mensen bang worden voor zijn product kost het hem geld, als mensen ziek worden en hun oren vallen van de kop kost het hem geld. Als je die rommel dan toch wil versnijden is het toch niet zo moeilijk om aan een relatief onschuldig middel te komen ? Talkpoeder, babymelk, krijt… whatever.

 5. 9

  Warumbel, de HH dealers gebruiken om te versnijden het liefst iets dat de gebruikers niet makkelijk herkennen bij de aankoop. Bakpoeder en melkpoeder zijn populair maar ook nogal “obvious”. Dus men probeert eens wat anders. Verder blinken criminelen in het algemeen niet uit in planning en rationeel gedrag. Ze denken dat het wel mee zal vallen en dat de klanten niet dood zullen gaan voor ze er genoeg aan verdiend hebben.

 6. 10

  Welke dealer is er nou gebaat bij het ziek maken van z’n klanten.

  Zo kan je de hele Voedsel- en Warenautoriteit afschaffen.

 7. 14

  @4

  Daar kan ik het hardgrondig mee eens zijn. In 1998 deed ik in het kader van mijn studie een interview met iemand van het Trimbos instituut. Die beweerde toen dat het niet lang meer zou duren voor we in Nederland een algehele legalisatie doorgevoerd zouden zien.

  Kennelijk heeft de tijd een beetje staan dralen.

 8. 15

  @9 en @10 jullie hebben natuurlijk gelijk. Ik heb de onfortuinlijke neiging mensen rationeel gedrag toe te dichten ;-)