Na de LPF nooit meer onzin?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Veel mensen spreken vandaag hun teleurstelling uit dat
er na de ondergang van de LPF nooit meer lachwekkende onzin
zal worden geproduceerd.
Geen nood: we hebben de televisieman nog!

televisieman.nl

[dit juweeltje werd gevonden bij PostRestante]

0

Reacties (3)

#1 Jan des Bouvrie

Ter leringhe ende vermaeck. Hier een postje van Fortuyndiscussie.nl. Het is een van de meer gematigde meningen over de lpf:


Chapeau, ik zou willen voorstellen dat de ministers, de fractie-leden, Winnie cum suis en de kliek rondom dictator Maas naar Italie trekken om het mausoleum van Pim open te breken en uitgebreid op zijn praalgraf gaan pissen. Daarna sluiten we ze -op traditioneel farao-achtige wijze op in de grafkelder- opdat ze bewapend met een hol verstand en hun hebberige klauwtjes elkaar verscheuren.
Wederom hulde voor het verkrachten van Fortuyn en zijn kiezers.

Mocht u zich willen melden voor een persoonlijk onderhoud dan staat voor u in de Peelsche zompen de Gallische krijgmoker en whikseu-glaasje formaldehyde voor u klaar.

Schuim van de natie: “I salute you !”

Fuck you all
TheGlanconer

On o wee wie nu nog dorst de naam van Fortuyn te misbruiken voor politiek misbruik en eigengewin die kan ik persoonlijk een tik op de vuilspuitende lip garanderen.

Wat is het toch een heerlijk, vredelievend volkje.

  • Volgende discussie
#2 Grobbo

Ik heb geen problemen met de televisieman, die kan ik tenminste uitzetten..

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Jan des Bouvrie

En wat dachten jullie van dit stukje proza van dezelfde auteur als het vorige meesterwerk? Harry Mulisch kan zijn vingers er bij aflikken:

De Fractie bestaat -zoals de heer Postma het zo lyrisch wist te dichten- uit een mierenhoop kadavers. Hun rottingsproces ademt een miasma van graaizucht en mannetjesputterij.

Echter de bewindslieden waren veelbelovend (zelfs de scheefgegroeide hersenstammen van de PvoorDader& Asocialen waren redelijk positief getuige het ludieke giswerk van Maurice de H.). Maar dankzij het overmatige broekzucht van twee werpdwergen; egoist Heinsbroek en egoist Bomhof, kan de verkrachtende, rovende en moordende medemens weer opgelucht adem halen.

Wie nu nog op vleesgeworden daderprofiel Heinsbroek zou stemmen is nog geen knip voor de neus waard. Ergo; laat Nawijn in godsnaam zelf een lijst gaan leiden.

En misbruik de Pimmebaas niet langer, elke partij die zijn naam nog in zijn vaandel dorst te voeren is een groteske parodie op de evolutie; namelijk de bloedzuigende, over lijken klauterende muskietenlarve.

Slainte
theglanconer “…will the fetus be aborted ?…’

  • Vorige discussie