1. 1

  Berichtje stond vanochtend ook bij de Telegraaf. Tussen de andere comments door viel mijn oog op dit hilarisch stukje tekst.

  Wordt Wakker mensen! Dit programma wordt uitgezonden door de linkse staatstelevisie. Het zou mij niets verbazen als de (s)linkse programma makers de uitslagen van die moslima en Bonnie bewust hebben omgewisseld, om zo de multiculturele ramp te verheerlijken.
  Henk, Capelle do 18/1, 11:13

 2. 3

  Henk,
  wat ben je toch een arrogant, achterlijk stuk vreten, zeg!
  Hoe haal je het in je witte kop om te denken dat de boel gemanipuleerd is. Ik heb eerder de neiging om te denken dat jij flink gemanipuleerd is. Ga toch terug in de schoolbanken, klojo! Je moet blijkbaar nog een hoop leren! Sukkel

 3. 4

  Nee nee nee Sargassianten! Ze won de IQ-test niet, ze was alleen de beste van de categorie Bekende Nederlanders. Er was een deelnemer met 140 in een andere categorie.

 4. 6

  Wat ik me dan weer afvroeg was of een IQ van 54 wel logisch is, of dat er wat mis is gegaan. Vind Bonnie, voorzichtig gezegd, niet bijzonder intelligent overkomen, maar zou haar IQ echt zo laag zijn. In de zin van, kan iemand met een score van in de 50 zelfstandig leven etc.? (Heb me zelf nooit zo verdiept in wat die scores inhouden onder de 100)

 5. 7

  Wikipedia:
  IQ score ranges (from DSM-IV):

  * mild mental retardation: IQ 50–55 to 70; children require mild support; formally called “Educable Mentally Retarded”.
  * moderate retardation: IQ 35–40 to 50–55; children require moderate supervision and assistance; formally called “Trainable Mentally Retarded”.
  * severe mental retardation: IQ 20–25 to 35–40; can be taught basic life skills and simple tasks with supervision.
  * profound mental retardation: IQ below 20–25; usually caused by a neurological condition; require constant care.

  Ik heb nog nooit van Bonnie gehoord, maar het klinkt sterk dat ze zo’n IQ zou hebben dat ze onder deze categorieën zou vallen. Volgens mij mag je de resultaten van zo’n TV-IQ-test met een vrij grote korrel zout nemen. Ik heb twee keer thuis meegedaan, en kreeg behoorlijk verschillende scores beide keren. Weinig geloofwaardig.