1. 3

  Jawel, maar die raakt niet nét in coma toen het hele volk inclusief zijn eigen staf riep om zijn aftreden, en hij hardnekkig volhield dat ‘ie wilde blijven. Toch?

 2. 8

  Volgens mij wilde Sharon de status quo veranderen toen hij ineens in coma verdween. In beide situaties wilde de staatsman iets wat tegen de tijdgeest van zijn land was. Misschien is dat de rode draad.

  Verder eens met ‘iets te toevallig’.

 3. 10

  1. Mubarak was al in coma toen hij zijn laatste speeches hield. Misschien zelfs al gemummificeerd. Zelden zo’n levenloze spreker gezien.
  2. Ik zou ook niet lekker worden als ik mijn eigen levenswerk kapot zag gaan.

 4. 13

  Brave man is in de steek gelaten door het westen, moet nu zijn geliefde Egypte inruilen voor een kunstmatig in het leven geroepen badplaatsje, en ze hebben zijn bankrekening in Zwitserland geblokkeerd…hebben jullie/ is het wel goed vertaald? Toen heb ik het maar even gedaan:

  Mubarak kan buiten het westen.
  Mubarak in delicate financiële situatie.
  Mubarak denkt de hele dag aan zijn geliefde oma.

  Coma oma…ja ik weet het, is in het Arabisch een lastige te nuanceren klanktonenkwestie…

 5. 14

  @Prediker, #1: Dat is me dan weer iets té toevallig. Als het waar is.

  Het verlies van het een of ander leidt buitengewoon vaak tot een aanmerkelijke verslechtering van de gezondheid. Ik kan me meerdere sterfgevallen herinneren die binnen zeer korte tijd na het overlijden van een naaste plaatsvonden. Meest frappante was wel toen nog geen 3 uur na het overlijden van mijn schoongrootvader mijn toenmalige vriendin schreeuwend het klaslokaal waar ik zat kwam binnenrennen “Papa is dood”. Ik zal waarschijnlijk nooit meer zoveel OMGWTFBBQ-blikken tegelijk zien als toen van mijn klasgenoten:P

  Overigens wel altijd hart-gerelateerd.

 6. 15

  Wat is er nu eigenlijk precies waar van dit bericht? Want wereldnieuws lijkt het vooralsnog niet te zijn (op de websites van AJ, BBC, CNN vind ik er niets over).