Miss Afghanistan

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

MissssssAls de Afghanen of Iraki wat dat betreft nog twijfels mochten hebben over het nut van de bevrijding, van het afwerpen van het juk van religieuze onderdrukking en het verbod op sexy kledij voor vrouwen, ehh… ik bedoel het recht op onderwijs voor vrouwen, bij voorkeur aan de universiteit van California, overtuig dan u zelf: Vida Samadzai, de nieuwe Miss Afghanistan!

Ze was al eens vierde op de 2002 MS AMERICA INTERNATIONAL PAGEANT! (Amerikanen doen dit graag: Ms America International of Worldseries voor de Nationale kampioenschappen honkbal).

* studente aan California State University – Fullerton, waar ze twee Master opleidingen volgt in Advertising and Speech Communications,
* geboren in Afganistan, ze spreekt 5 talen (da’s Amerikaans voor ze kent een paar woordjes in 5 vreemde talen, waaronder Engels en Pashtun natuurlijk en wat Spaans waarschijnlijk),
* ze wil graag voor de VN werken (ik geloof dat alle missen dat tegenwoordig willen, dat hoort er bij denk ik) en de Afghaanse vrouwen helpen tegen onderdrukking, waarin wij haar van harte steunen!

Links:
Miss America International 2002
Vida in rode bikini
Beauties with a cause

0

Reacties (4)

#1 Grobbo

Was Mabel Wisse Smit een miss dan?

  • Volgende discussie
#2 caprio

Als Mabel voortaan in bikini haar werkzaamheden zal verrichten neem ik haar weer in genade aan, dan kunnen we haar alsnog miss oranje maken.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 boludo

mag ze in de winter dan wel een bodywarmer aan? Anders knallen haar tepels wel heel hard door haar bikini. Ik dacht dat missen altijd pornoster wilden worden.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 sarah

what the hell? jou are nhot even a beauty and miss Afghanistan? jou mean Miss Californie. I dont think that a Afghan girl is gonna do tha. its pathetic

  • Vorige discussie