1. 1

  BBC = top : “The BBC’s Emma Jane Kirby said the three train drivers were seen grinning on French tv after they realised they had broken the record.”

 2. 2

  Een paar baldadige apen…een steentje op de rails…koperdieven…een snurkende machinist…ik zal nooit niet instappen. Dan maakt het niet meer uit als je in de achterste wagon gaat zitten en met de rug in de rijrichting…vinden ze alleen je tanden nog terug.

  Vragen om moeilijkheden…zelfde als die waaghalzen die base- jumpen van de Eiffeltoren of nog lagere gebouwen, of met motoren over 30 auto’s willen springen…of of of die 76- jarige Duitse piloot die verrukt terugdenkend aan zijn tijd als blindelings gehoorzamend vrij en herrisch roofdier…nog vol branie denkt loopings te kunnen maken boven Nederlands grondgebied.

  No way…dah’s de Goden verzoeken…genoeg is genoeg.

 3. 4

  @YP: Probeer eens op een TGV spoor te komen. Of een meter of tien in de buurt. Dat is nog niet zo eenvoudig hoor.

  En verder is het natuurlijk ook absurd om in een zwaar metalen object, duidelijk zwaarder dan lucht, jezelf gedurende enige uren lang proberen te onttrekken aan het bakstenen karakter van zo’n ding.

 4. 5

  Ja larie. Een langdurige trein- of zoals je wilt bootreis is best wel interessant vind je niet. Spannend ook. Uren…weken…of maanden…kan mij niet lang genoeg duren naar de zin. Een goed gesprek met de medepassagiers of zo…

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/Ellemieke_Vermolen_.jpg[/img]

  Nee..maar met zo’n ding haal je één keer adem…en ben je 100 km verder of op plaats van bestemming!…nie leuk meer toch? (ja voor de fascistische aktetassen driedelig grijs cold- blooded money- grabbers…eeh…conservatieven)

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/stoomtrein4-1.jpg[/img]

  Oké snelsnel op tijd…maar d’r mag ook wel een hotseknotsebegoniatreintje rijden her-en-der…voor de liefhebbers…

 5. 6

  Dat wist ik niet.. maar desondanks krijg je mij er nooit in Steeph. Vliegtuig..zelfde laken een pak…met moeite..niet op het gemak…