1. 1

  De drugshond ontbreekt. En ik mis het ligbankje met de voetsteunen en de meneer (m/v) in witte jas en rubberen handschoenen. En waar heeft die passagier zijn hoofddoek en baard gelaten?

 2. 3

  Je moet wel zijn gympen uitdoen voordat ie door het hekje loopt. Hebben ze ook ‘zwarte’ playmobil? Die kun je dan gebruiken om aan de Europese buitengrenzen extra te fouilleren, te brutaliseren, te ontPlaymobilen enz, een bootje kun je zelf wel van karton vouwen.

 3. 5

  Goed opletten welke kinderen het liefste met het gefouilleerde menneke spelen en proberen om te smokkelen of terroristische acties in plastieke vliegtuigjes na te bootsen. Voor je het weet heb je zo talloze terrorismeverheerlijkende peuters (ook cowboy’tje spelen ligt straks natuurlijk tov al de nakomelingen van de uitgemoorde Indianen nogal precair) en ouders zouden hun kroost moeten aanleren dat zij beter de controleur kunnen zijn (je maakt vieze handen, maar kan tenminste wel altijd pijnloos zitten). Voorts dient zulk subversief gedrag het beste zo snel mogelijk aan de bevoegde autoriteiten te worden doorgegeven (was er geen kinderdatabank waar zulke gegevens wel van pas kunnen komen?).

 4. 7

  Het wachten is op het WTC van Lego met een vliegtuig er half uit (of in) en een rookbommetje erbij geleverd. Het pakket wordt in combinatie met deze playmobil aangeleverd en heet replay 9/11.

 5. 10

  Wat een hoop ophef over niets.

  De hele blogosfeer valt erover, police state hier gestapo daar en waar gaat het nou eigenlijk over.

  Gewoon een deel van de ‘Airport collection’ met ook een terminal, vliegtuigjes, tankauto, taxi en meer.

  Valt mee dat ze het ‘Playmobil Police Station with Jail Cell’, de MiB ‘Aliens’ of de ‘Ethnic Multicultural Figures’ nog niet hebben ontdekt, (de laatste twee zijn collectors items btw).

  O, en de detectiepoortjes, tja die zijn wel nieuw natuurlijk die hebben ze nog niet zo heel lang op het vliegveld, pas 25 jaar…….

 6. 13

  Zo erg is het met Barbie gelukkig nog niet… Dat gaat niet verder dan zwart leer en handboeien meen ik… Daar mag mijn dochter wel mee spelen.