mededeling

Geachte bezoeker,

Wanneer u in uw adresbalk kijkt ziet u de rare URL https://sargasso.nl.server23.firstfind.nl/ staan en niet de vertrouwde https://sargasso.nl die u gewend bent. Dit komt omdat u zich thans op onze nieuwe server bevindt.

In de loop van de week zullen de DNS servers worden bijgewerkt en wordt alles weer als vroeger. Alleen zal de website vaker online en niet traag als dikke stront zijn. Wat ook veranderd is is dat het grootste gedeelte van de “verdwenen comments” weer terug is. Helaas had ik een blackout en heb ik dat met een slip of the button een beetje verprutst maar maandag zijn echt alle verdwenen comments weer terug.

Mocht je rare dingen tegenkomen in verband met de verhuis, zoals niet werkende functionaliteit o.i.d. meld dat dan ajb dan zullen we er naar kijken.

Party on dudes

P.S. dank aan de sponsors (zie de advertenties op deze site, en, doe eens gek, klik er eens op) die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

 1. 27

  Nou, welk een verbetering.. ik wil niet voorbarig zijn maar dat k*t googlehoerenraam vertraagt mijn orgastisch verlangen naar het sargasso nieuws nog steeds. Kan de webmeesteres daar eens de zweep overhalen, he..dat de lampjes iets vlotter, de fluwelen gordijntjes iets eerder op groen springen, ik verkleum hierbuiten en de motor draait niet op lucht..echt, u zult de dames toch op het hart moeten drukken dat een hogere omzetsnelheid in hun eigenbelang is. Dat ze wat vlotter de klant afwerkt en buiten zet met hun roodgestifte kusmondjes, baaibaai, zwaaizwaai..daaag..tot volgende week he..dag schatje.

 2. 28

  Nee, zonder dollen, serieus, download is akelig, met dat geknipper. Ik gebruik firefox 1.0.7

  Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; nl-NL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7

  copy/paste.

 3. 29

  @Peter: Ik is u volledig kwijt. Als ik het goed begrijp heeft u wel problemen met de snelheid of het laden?
  Dat is dan vreemd. Ik heb het al met verschillende browsers geprobeerd (behalve die versie van u) en no problema. Superretesnel. En zonder geknipper.

 4. 33

  Re: schokken, tzal wel cache/geen cache wezen en google ads waar je op wacht. Verder is de zaak beresnel geworden door weg van SQL en veel meer opslag in HTML, dat scheelt zo vreselijk veel. WordPress kan het dus wel.

 5. 39

  Hier met IE, wacht ie 1 a 2 seconden (wit scherm) en dan knalt er volledig op (compu is ook dommer hier).
  Thuis met FF 1.5 gaat alles prima en snel.

 6. 42

  Dat schokkerige is toch prima te verklaren vanuit het laden van de CSS wat niet gelijk plaatsvindt met de XHTML?

  Sargasso had toch al een favicon? Ikzelf had er al tijden een. Firefox had degene van Suprnova erbij bedacht. Ook een “S”, dus had ik het maar zo gelaten :-)

 7. 44

  Kamerbredd gaan en de Google Ads bovenaan ieder comments veld zetten. Dan heb je sowieso geen geflikker meer op de voorpagina. Maar ik wil mij niet bemoeien met zaken waar ik gen verstand van heb.