1. 3

  Ow… pleaseeeeeee…..

  Leuk toch die kruisbestuiving tussen weblogs. Slimme manier om aandacht te verkrijgen voor het artikel van steeph, sargasso ;) (al vind ik de titel wel wat (onnodig) ‘roeperig’)

 2. 7

  @mescaline,

  Is het weer eens niet goed? PF is minimaal een subtopper. Verrader die je bent, bij wie ligt je loyaliteit? Verdamte Holländer.

 3. 8

  Nee het is weer niet goed @meneer de MP met het analeptische gevoelscentrum van een Friese boerenkool…. PF is GEEN Heerenveen.

 4. 19

  @Odoakerston: Nee, die niet, die kende ik al. Ik bedoelde Steeph’s eigen verklaring: “Ik blog op PF omdat……”
  Daar zullen zijn mederedacteuren op Sargasso toch ook wel nieuwsgierig naar zijn?
  Het is namelijk een prima stuk en zoiets zie je toch graag op je eigen site.

 5. 21

  Hey dat mission statement he, Odoakerston. Is dat eigenlijk van de presentatie die jullie gegeven hebben op dat Roemeense snoepreisje van EU-geld?

 6. 22

  kornuit..neem een stuk zeep en ga uw mond spoelen en ga weg van deze schone plek met uw badinerende opmerkingen en kruip in uw niche (ik rij geen paard btw) . Een pantzerfaust maakt slechts heel kleine gaatjes wist u dat.

 7. 23

  *tegen zoveel weerwil past maar een ding, heel veel liefde, ook daar is zoveel gebrek aan in het nicheparadijs, ho, contradictio in terminis-alerrt* Larie, je bent een schatje!

 8. 29

  Zo uiterst extreem links dat, analoog met de rechte lijn van Einstein die eigenlijk een lus is, ik extreem rechts ben, plus anarchist, kruisvaarder, priester Daems en Bishop Muzowewa, om Hans en Grietje niet te vergeten.

  Ik herinner me zo voor de vuist weg 3 aanbiedingen achter de schermen van evenzovele weblogs, die ik met een vermoeide glimlach heb afgewezen. Sargasso is een Labour Of Love – en ik heb geen seconde tijd meer over om nog voor anderen te werken. Tenzij het betaald wordt, dan ben ik hardwerkend freelancer.