Lekker wakker worden met somebody that I used to know

Dat is lekker wakker worden. De band ‘Walk off the Earth’ en Sarah Blackwood hebben een cover gemaakt van ‘Somebody that I used to know’ van Gotye. Ze spelen allemaal gitaar. Allemaal op één gitaar welteverstaan. Origineel, maar nog goed ook. Zo goed en origineel dat hij viral is gegaan, van alle kanten strooiden mensen de link mijn Facebook- en Twitterstream in. Reden genoeg om hem ook hier neer te zetten.

De andere filmpjes van Walk of the Earth zijn trouwens ook aan te raden.

 1. 7

  Wel een beetje jammer om te zien hoe Sargasso met de dag meer verandert in een soort Spuit 11 met postjes die dagen geleden piekten op de Facebooks, Dumperts of Twitterts. Als er nou een tekort aan leuke en cultureel verantwoorde filmpjes op de Internets was, kon ik me daar nog iets bij voorstellen. Maar dat is niet het geval. Waarom zou je precies hetzelfde posten als de rest van de wereld?

  Desondanks een prettig stukje muziek! Maar je had ook deze kunnen promoten:

  http://www.youtube.com/watch?v=YNhxBV0g3fs

  M.i. veel sargassowaardiger dan de zoveelste FacebookDumpertTwitterHit.

 2. 8

  Mmm… niet helemaal mijn smaak, maar het idee om wekelijks een nonviral sargassowaardig – een term op zich al garant voor veel variatie – muziekfilmpje als dan niet voorgesteld door reaguurders is natuurlijk wel aardig :)