Kort bericht van mij

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Als ik niet was afgeleid door die leuke snowboardster (v) en als ik vervolgens niet plotseling had hoeven uitwijken voor die dikke Duitser en als die afgrond niet zo diep was geweest en als ik niet op de weg gevallen was en als toen niet net die vrachtwagen eraan gekomen was en als hij nog op tijd had kunnen remmen… ja dan zat ik nu niet van top tot teen in het gips en had ik in elk geval nog een paar hele botten gehad en dan lag ik hier nu niet met een laptop opengeklapt op mijn buik en een pen in mijn bek letter voor letter in te tijpen en dan had ik hele leuke dingen kunnen doen met die zuster en zij met mij o.a. iets dat rijmt op tijpen (en dat nu voorlopig even helemaal nicht im Frage is).

Maar goed er zijn altijd mensen die het nog slechter hebben. Met een beetje geluk kan ik over twee weken weer een beetje bewegen. Als het gips eraf kan, zal die stoma toch ook wel verwijderd worden?

Afwachten maar. Nu moet ik stoppen want straks gaat het licht uit op de zaal.

Tot later.

0

Reacties (3)

#1 GJ

in hoeverre zit hier een kern van waarheid in..

wat is het adres? dan stuur ik een zuster die wel iets wil!

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Sterkte Nimo, maar reken nu maar niet op die WAO-uitkering.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 dreadloki

Beterschap Nimo.

Hopelijk heb je nog een beetje kunnen genieten …

  • Vorige discussie