Kom op voor de digitale burgerrechten

Vroeger was alles moeilijker. Vroeger moest je met de hand brieven open maken of telefoonlijnen afluisteren. Het aantal mensen je als staat in de gaten kon houden was dus beperkt.
Nu is alles veel makkelijker. Dank zij alle digitale voorzieningen heb je alleen nog maar een goede computer nodig om alles van iedereen te weten te komen. En een wet.En van die wetten zijn er al een paar. Sluipenderwijs gaan we richting een digitale 1984. Gelukkig zijn er ook organisaties die opkomen voor de digitale burgerrechten en die voor ons het gevecht aan gaan. Een van die organisaties is Bits of Freedom. Maar deze organisatie kan het niet zonder steun. Word daarom donateur of doe een stevige eenmalige bijdrage. Nu kan dat nog, nu mag dat nog, nu moet dat nog. Help mee Bits of Freedom in 1 dag 1000 donateurs te geven.

Voor het geval de server van Bof weer eens is omgevallen door de fantastische belangstelling. Hier kunt u rechtstreeks (anoniem) een donatie doen. Of anders via Paypal:

 1. 4

  912.

  Niet voor mezelf (ik was namelijk al hopeloos verziekt), maar voor de kindertjes he, van nu, en voor hen die nog vloeibaar in het ongewisse rondzwemmen…

  Consumerende legbatterijkippen opkweken die niet beter meer weten.

 2. 7

  @6 Je kan je afvragen of de bevrediging zit in gewoon dingen doen. Of in het doen en dan te roepen dat je ze gedaan hebt.

  Het verschil daartussen zou zomaar een vertekend beeld kunnen geven.