1. 3

  Feit is dat een groot deel van de Nederlanders links verantwoordelijk houdt voor de verloedering, de toestand van het onderwijs en de immigratie- cq integratievraagstukken. Uiteraard hebben al die lui het bij het verkeerde eind. Eigenlijk zijn het domme mensen, racisten misschien wel. Dat er tegenwoordig ook zeer kritische geluiden klinken uit linkerhoek is niets meer en niets minder dan een infiltratie door joden en het grootkapitaal. Want eigenlijk is Wilders het probleem. Alles komt door hem. Hij ziet spoken en vertroebelt dit land waar we in pais en vree samenleven. Hallelujah!

 2. 4

  Peter, je beschikt over een prijzenswaardig doorzettingsvermogen gekoppeld aan een masochistisch aandoend verlangen je vooroordelen bevestigd te zien.
  Nee, bijna niets ligt aan Geert W., zelfs niet de overdreven aandacht die hij op blogs als Sargasso krijgt.
  Over tien jaar lach je d’r om.

 3. 7

  Er stond hier ooit bijna dezelfde, van Bandirah, Alleen was het toen een boos mannetje die ongeveer het volgende zei: “sinds die kankerbuitenlanders hier zijn is het weer veel slechter” ofzo.

  Ik had hem gebookmarkt, maar hij is verdwenen. Asl iemand’m nog heeft maakt hij mij er erg blij mee. Perfect om te quoten in sommige discussies(:

 4. 11

  Beetje een achterhaalde cartoon. Je kan toch moeilijk een patient die op sterven na dood is nog ergens van beschuldigen. Das zielig.
  Hopelijk kan de PvdA straks nog op enkele protest stemmen rekenen.

 5. 12

  @ 11 ronald

  Ach, zoals je weet zijn er in het verleden zowel in de Bijlmer als in andere deelgemeenten mensen ‘geholpen’ bij het stemmen. Uiteraard door medelanders die op de PvdA-lijst stonden. Dus het zal wel loslopen. Ze halen vast op die manier nog 1 zetel. Nieuwe PvdA-slogan: Dit land kan zoveel corrupter…

 6. 13

  ”Het veld overlaten aan de sprakelozen ter linkerzijde of de lawaaipapegaaien ter rechterzijde is funest voor Nederland.”

  Doekle Terpstra

 7. 17

  Wat is er trouwens terecht gekomen van zijn ‘bouwen en benoemen’? De imams benoemen erop los. De Belgische Groenen tegenwoordig ook (“vrijheid in gevaar door islam”) en zelfs Femke benoemt (“de islam is een probleem”). Of bedoelde Doekle wat anders?
  Dertig jaar gelul door types als Doekle…brrrr

 8. 18

  @Peter;

  “Feit is dat een groot deel van de Nederlanders links verantwoordelijk houdt voor de verloedering,”

  en

  “Want eigenlijk is Wilders het probleem. Alles komt door hem.”

  Wat moet je nou man ?

 9. 20

  Die ochtend dacht Doekle, zo kan het niet meer. Ik moet wat doen! iets echts, iets tastbaars, iets midden in de samenleving. Hij dacht erover
  zijn chauffeur opdracht te geven om naar een moeilijke wijk te rijden en hem daar af te zetten. Hij, Doekle T, zou wel eens even met jonge raddraaiers gaan praten, racisten bij het nekvel grijpen en junks leren van andermans spullen af te blijven. Grafitti zou hij van muren sponzen, kapotte straatlantaarns vervangen. Verloedering zou hij hoogstpersoonlijk oppakken en wegsmijten. Geen woorden maar daden! Doekle doet!

  Een uur later zat hij op kantoor en had nog niets van zijn bravoure verloren. Hij ging Nederland hoogstpersoonlijk op andere rails zetten. Niet prietpraten in eigen kringetjes, maar daarheen gaan waar nog steeds geen politicus heendurfde. Om elf uur ’s avonds op kanaleneiland! Om twaalf uur in de Bijlmer, en het weekend Rotterdam!

  Twee uur later voelde hij een lichte hoofdpijn opkomen. Hij bladerde nog wat in een boek dat Geert hem had gestuurd, Geert Mak, zijn goede vriend met wie hij graag een glas dronk. Een echte aanpakker met zijn poten in de modder, net als hijzelf.
  Al gauw had hij een hele lijst van mensen zoals zij. Mensen die pal stonden voor hun normen en waarden, met beide benen op de grond en de handen uit de mouwen. Geen papieren exercities, maar echte actie…

  En opeens knipte in zijn hoofd het licht aan! Dat was het! De actie om het land in een klap te veranderen. Iets helemaal nieuws! Hij belde wat vrienden en iedereen was dolenthousiast. Ja, Doekle, zo laten we zien dat wij anders zijn, dat wij doeners zijn en geen holle vaten als Pim of Theo of Geert of Janmaat! Geen gemakkelijke cabaretiers die vanaf hun podiumpjes gelijk lopen hebben. Nee, Doekle, je wordt het baken van een nieuwe beweging!!!!
  We gaan er keihard tegenaan! Een advertentie gan we plaatsen! paginagroot! Benoemen en bouwen, zo doen wij dat! Do ist der Bahnhoff! dacht Doekle en vond dat hij zijn lintje wel verdiend had. Hij vroeg de secretaresse om nog een koffie. En twee lange vingers erbij, van benoemen en bouwen werd je wel moe!

 10. 21

  @peter. Voel je je aangesproken de lawaaipapagaai?

  Trouwens jij lijkt wel iemand die Ayaan Hirsi Ali citeert. Uit de zonenfabriek of de maagdenkooi. Zij drijft trouwens ook door, en dat laat ze ook doorschemeren tussen de regels door, wanneer ze het veilige midden weer opzoekt.

 11. 22

  Gaap Peter; roeptoeteren als een lawaaipapagaai zonder kop over corruptie en realisme hahaha je maakt jezelf volslagen belachelijk. Jij leven brengen….velen zullen levensmoe worden. Wat is er eigenlijk mis met belegen, oh ja verwende melkmuiltjes zijn niet zo een beetje pit. Maar voor een incestueus weblog ben je toch echt verkeerd. Zou eens bij die roze stijllozen kijken. Daar houden ze ook meer van schelden en ja, bij hun is “gebrek aan woorden” ook de oorzaak.

 12. 23

  Inderaad, Do ist der Bahnhoff. Doekle verdient de verzetsprijs. En wat was er een media-aandacht…Benoemen en bouwen…Maar de PvdA doet heus wat! Zo mag een importbruid geen 15 meer zijn, edoch 18!!! Wat een slagvaardigheid.

 13. 24

  dick, als Rene zometeen jou weer vermanend komt toespreken, kruip jij weer angstig in je mand. Want Rene heeft het gen van het Aangeboren Gelijk in zich. Enge hierarchie hier tussen de zogenaamde ‘progressieven’.

 14. 25

  Betrouwbaar ben je ook al niet meer Petertje…moeten we dan alles checken wat je roeptoetert? http://www.nrc.nl/binnenland/article2376957.ece/Regels_voor_importbruid_aangescherpt

  Ken geen angst Petertje, ken ook geen René die aan jouw omschrijving zou moeten voldoen. Weer zo’n Pietertje-spiegelbeeldreactie. Angst, afgunst, eenzaamheid, haat, oneerlijkheid en tunnelvisie zijn aan jou besteed. Wil je mij niet met je duistere eigenschappen lastig vallen?

 15. 27

  Peter roeleert!
  Helaas ook hier weer nogal onbeholpen (zo niet onbeschofte) reacties op zijn frissere kijk.
  NB Vandaag de dag moeten we ‘klotenweer’ spellen.

 16. 28

  @3 Peter

  Ben je nu echt zo ontzettend simpel dat je dit ook werkelijk denkt? Dat dit voor jou een waarheid is?
  Dan heb je toch behooooooooooooooooooorlijke oogkleppen op en ben je zeker niet gehinderd door enige kennis.

  Probeer je post tenminste nog wat te onderbouwen. Dan is de reactie nog enigzins te verteren. Kan dan ook eventueel op gereageerd worden met tegenargumenten en feiten.
  Nu roep je maar wat en denk je echt dat ‘linksch’ al eeuwenlang NL regeert?