Hoe met vrouwen te praten

Amerikaanse Republikeinen zeggen wel eens rare dingen. Dat het lichaam er voor zorgt dat je na een verkrachting niet zwanger kan worden, bijvoorbeeld. Het zette American Bridge 21st, een pro-Obama PAC, ertoe dit filmpje te maken: How to talk to women. Niet gevreesd: je hoeft je standpunten niet te wijzigen, maar ze alleen zo te verwoorden dat ze niet horribly offensive zijn.

Via Vanderlubben.

  1. 1

    Het hoeft niet altijd zo te zijn dat mannen erop uit zijn om vrouwen aan te randen of te verkrachten maar ook vaak om hebzucht. In het sprookje over Blauwbaard ging het over een steenrijke man met prachtige dure huizen die door zijn blauwe baard nogal afstotelijk overkwam maar toch vrouwen wist te verleiden daar hij al meerdere keren was getrouwd. Blauwbaard beminde deze (meestal rijke) dames vooral om hun geld en lokte hen door hun nieuwsgierigheid altijd naar hun ondergang toe (in een torenkamer waar de vermoorde vrouwen werden gemummificeerd) om hen hierna te vermoorden zodat Blauwbaard hun erfenissen in handen kreeg. Jammer genoeg boekte hij met zijn laatste vrouw en haar zuster Anna minder succes omdat hun twee broers kwamen opdagen, met enige vertraging, en zij hierna hun moordlustige zwager om zeep hielpen!
    En helaas hebben er ook echte “Blauwbaarden” bestaan zoals bijvoorbeeld de Engelse koning Hendrik VIII (1491-1547) en de Franse seriemoordenaar Henri-Désiré Landru (1869-1922) daar zij eveneens een aantal rijke echtgenotes of vrouwen vermoordden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren