1. 1

  @redactie / @Joost : Het filmpje is : https://www.youtube.com/watch?v=iKEvp8p9RdE (via de source van de pagina gevonden) maar als ik op de Sargasso pagina het filmpje aanklik krijg ik : Permission to load AJAX expired, please refresh main page.

  Ik kan het filmpje gewoon draaien direct in YT maar niet via Sargasso. Ik begrijp dat je met antispam via een Ajaxprocedure bezig bent en denk dat er een bugje in zit. Net zoiets als toen recentelijk ongeregistreerden geen comment meer konden posten.

  Is het wat om een testclubje op te richten (inclusief buitenland) want ‘bugfree coding’ bestaat natuurlijk niet.

  -edit- : zie ook het commentaar bij https://sargasso.nl/kliktv/interview-met-edward-snowden/

 2. 2

  Het probleem is bekend, en heeft te maken met de bugs die er op dit moment in W3 total cache zitten. Ik genereer een nonce en in w3tc staat dat een pagina max 2 uur gecached mag worden, dus die nonce zou nooit een probleem mogen zijn. Maar W3tc laat deze pagina’s wel staan. Zodra er een comment wordt geplaatst is het wel weer mogelijk hem te kijken, omdat er dan een nieuwe nonce wordt gecached.

  Maar goed, deze problemen zijn bekend, maar we zitten met een chronisch tijdgebrek.

 3. 3

  Maar goed, deze problemen zijn bekend, maar we zitten met een chronisch tijdgebrek.

  Jaja, snap ik natuurlijk. Maar maak het toch maar high priority want anders kun je voorlopig stoppen met filmpjes posten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren