1. 4

  Jezus, ik woon naast een basisschool, en mijn vriendin draait nachtdiensten. Ja, dat is overdag af en toe irritant.

  Maar dat wisten we toen we er gingen wonen, en daar gaan we dus niet over zeiken.

  Beetje hetzelfde als naast Schiphol gaan wonen en dan gaan klagen over het vliegtuiglawaai.

 2. 6

  Het komt gewoon omdat er in die sector te veel “juffies” werken. Deze, vaak jonge, juffies kunnen geen orde handhaven. Het wordt tijd dat er weer echte “meesters” komen.

 3. 7

  @Spuyt: Als je twintig jaar geleden naast Schiphol bent gaan wonen, zou je wel eens flink beteuterd kunnen zijn over hoe ontzettend veel meer herrie onze nationale luchthaven nu maakt.

  Vandaar ook mijn vraag: gillen kids harder tegenwoordig? Ik heb de indruk van wel, maar waarschijnlijk word ik gewoon een ouwe lul, zo langzamerhand.

 4. 9

  Kinderen gillen tegenwoordig misschien niet harder maar er wordt zeker veel minder tegen ze gezegd dat ze dat niet moeten doen. Kinderen van tegenwoordig moeten zich namelijk kunnen “uiten”, ongeacht de overlast die dat “uiten” veroorzaakt. En als je dat continue gegil niet kunt waarderen ben je een zeikerige zuurpruim.

 5. 10

  Kinderen zijn leuk, behalve andermans kinderen. In tegenstelling tot wat veel (jonge) ouders schijnen te denken zijn kinderen over het algemeen vrij irritant. Een schreeuwend of jengelend kind is niet minder vervelend dan een blaffende hond, een klopboor of drumlessen. Creches (en ouders) moeten derhalve gewoon rekening houden met de buurt.

 1. 11

  Hier stond het adres en enkele persoonlijke details van Reet eigenaar van retecool.com

  Sargasso werkt niet mee aan het verspreiden van persoonlijke gegevens van mensen op het internet en daarom zijn de 4 gespamde comments verwijderd.