1. 6

  Leuke symmetrie in de eerste vijf commentaren. Maar symmetrie is er om doorbroken te worden. Symmetrie is onzinnig. Net als de bijbehorende teksten:

  #1/ eerlijkheid slaat nergens op in de wereld
  #2/ waarom zou je er iets tegen doen?
  #3/ zegt degene die altijd wil dat iets al door een ander is gezegd.
  #4/ weet waar inteelt toe lijdt (lange y). mongaulen wel eens gezien?
  #5/ begrijp ik. je bent er al.

 2. 7

  Voordat de spelpolitie toeslaat: waar mongaulen staat wordt mongaulen bedoeld. Maar dat is wellicht te moeilijk voor het web. Gerelateerd aan comment op #3.

 3. 8

  De in [.pdf] genoemde personen zijn voor de media wat lingeriedesingers voor de pornoindustrie zijn.

  Voordat de spelpolitie toeslaat: waar desingers staat wordt desingers bedoeld. Maar dat is wellicht te makkelijk voor dit web. Gerelateerd aan comment op #7.

 4. 13

  Het is gewoon een ludieke eindejaarslijst vol plaagstootjes: Hans Laroes net één plaats boven Weesie positioneren, humor pur sang. Pieter Broertjes op grote achterstand zetten als bijna-lantaarndrager van het peleton en de populistische Volkskrant nog progressief noemen ook: duidelijk een steek onder water. Anno 2006 Sonja Barend uberhaupt nog noemen, waarom?! Als ik me niet vergis stond vorig jaar in deze lijst de hoofdredacteur van de Allerhande op 1? Maar blijkbaar is hij razendsnel gekelderd en luistert kokkerellend Nederland nu alleen nog maar naar Jamie Oliver?