1. 1

  Weten we toch? Maar ja, wat is er nou leuker om in het Midden-Oosten te knokken met een paar Middeleeuwers in de naam van een gesjeesde pacifist uit Betlehem onder leiding van de oliemaatschappijen?

 2. 3

  30 jaar geleden! Jack Nicholson snuivend aan een de uitlaat van een auto op waterstof! Gaat ’t hard hè? Maarrr,….het gaat gebeuren hoor beste mensen! George W. Bush heeft tenslotte het ”FreedomCarInitiative” opgestart. En dat is niet niks!,…zéker als je bedenkt dat de héle familie van dat fascistische hoerejong zo’n beetje in de olie is drenkend gedropen. 1,2 miljard!!,…wel een klein minpuntje dat vergaderingen gedomineerd worden door vertegenwoordigers uit de olie, steenkool en nucleaire industrie. Soit.
  Woestijnen, bergen en zélf energieboer worden,…meer zeg ik niet. Oh,…en dat wij in Europa ”deze slag” óók maar aan de VS ”overlaten”.

  Sorry,..floepte er zomaar uit,…Bush is zoon van een boerejong natuurlijk en het is Jack Nicholson by-the-way,…kan me enórm opwinden over (eigen) tik- en taalfouten.
  Inhoudelijk nergens van,…wakker liggen dan,..van ”fascistisch” dus ook niet,…bovendien mede de schuld van Steeph en andere posts hier,.. dus ga hierover maar bij hem zeuren dan,.. rot op.

 3. 5

  Bush een boerejong… huh ? Olieboer dan hey. De Bushjes zijn trouwens Amerikaanse adel weet je. Dat ben je als je overgrootpa op het eerste immigrantenschip (17e eeuw) heeft gezeten.

 4. 7

  LOL @ de baas van TRS.

  Stuur je een paar eeuwen terug het uitschot de plas over met het idee, opgeruimd staat netjes, komen ze terug om nu de boel goed te verzieken….