Is dit een vorm van rassen-discriminatie?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dreknek.com heeft sinds dinsdag 24 juni een forum over het (onder)houden van een blank mens. Of dat goeie smaak ik laat ik in het midden, maar het is wel grappig om te lezen.
Nog veel grappiger zijn echter de de reacties van de Jonge Fortuynisten en de discuzeurders op de site van Leefbaar Rotterdam die laten zien sarcasme niet als een vorm van humor te kunnen zien.
En in het jaar dat Pim nou dood is nog helemaal geen ene ruk toleranter te zijn geworden. Over een jaar weer eens kijken dan maar.

[ Wij schreven al eerder over de discussies op niveau bij fora met Fortuyn sympathisanten. ]

0

Reacties (21)

#1 Carlos

Schande!
Pim Fortuyn had ook een blanke in dienst: butler Herman !

 • Volgende discussie
#2 Gorg

Die blanken zijn niet te vertrouwen. Je ziet wat er gebeurt als je ze internet toegang geeft.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Grobbo

Pim zelf was ook bijna een blanke :)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Gorg

Wat ook zo leuk is om te zien op dat blankenforum is hoe moderator alle nazis en blanken IP bans geeft en hun berichten verwijdert hahaha

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Gorg

moderator Dreknek bedoel ik.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Lilith

Hmmz, ik vind het een beetje flauw eigenlijk dat forum… vooral ook omdat je weet wat de reacties (zullen) zijn. Komt op mij over als een soort van ‘puber-actie’. Maar och, ik weet ook niet wat de beweegredenen van Dreknek zijn geweest om dat forum te starten. Misschien kan zijn blanke slavin Jacobine daar iets meer over vertellen?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Jan des Bouvrie

Wat ik vooral grappig vind bij die jonge Fortuynisten is die leuke plaatjes en spreuken die ze hebben. Zo krijg je bij Rene steeds die lelijke rotkop van Sharon te zien.

Ik moet ook maar weer eens op dat forum posten. Heb ik afgelopen najaar een tijdje gedaan: had binnen een dag al bijna een IP-ban aan mijn broek vanwege mijn in hun ogen ‘extreem linkse’ uitlatingen. Vooral grappig omdat ik hier laatst nog beticht werd een ‘extreem rechtse kapitalist’te zijn. Zo zie je maar weer hoe subjectief het politieke spectrum is.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Gorg

Het is toch uitgesproken triest, ik heb al 3 fortuynforums gezien, ook het fokforum en het nieuwrechtsforum, waar ze er schande van spreken. Niet zoals Lilith dat het “puberaal” is of zo, maar dat het discriminatie is van blanken.

Ik had dus ook niet zoals Lilith verwacht dat het “dit soort reakties” zou opleveren. Ik had ze net 2 hersencellen hoger ingeschat.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Lilith

Ik heb een tiefusbloedhekel – vergeef mij mijn taalgebruik – aan nazi’s en consorten (moet moeite doen ze geen rotschop te verkopen als ze weer eens bij een concertje stoer staan te doen), maar sinds dat hele gedoe rond sukkel Fortuyn denk ik dat bijna heel Nederland te dom is voor de ‘duvel’ te dansen. De boodschap komt toch niet over op ‘de mensen’ (hoe hard je ook schreeuwt) … Daarbij zijn reacties van mensen gewoon te voorspellen, daarom vind ik het ook een onzinnige actie om in discussie te gaan dat soort figuren (Foruynisten). Dat diezelfde sukkels de ‘humor’ van het Dreknek-blanken-forum niet inzien, moet al genoeg zeggen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Mo

Humor is de gevaarlijkste vijand van iedere extremist… lachen geeft lucht, prikkelt de hersenen en ontspant het hart.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Grobbo

Humor wat is dat dan?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 Grobbo

Ik vind overigens dat je overal grappen over mag maken. Niet dat dingen dan niet erg zouden zijn, maar lachen is het meest effectieve verwerkingsmiddel dat door de menselijke geest is voortgebracht.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 Gorg

Ik heb ook veel met die fortuyngraftakken gediscussieerd en vind de discussies op die fortuynsites naar aanleiding van de Dreknek site ook leuk maar ik discussieer niet meer mee. Zo is het bijv. heel leuk om te zien hoe “Pie” in de jonge fortuynistendraad die figuren in een houdgreep neemt. Hij zal inmiddels wel gebanned zijn. Ik discussieer wel vrolijk mee op het blanken forum, daar gaat het er allemaal iets gemoedelijker aan toe, alleen de echte nazies en andere blanken worden geweerd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 De Zwarte Weblogger

Ik heb onlangs een blanke aangeschaft die luistert naar de afkorting vdW. In de veronderstelling dat mijn blanke de werkzaamheden in en rond het huis op zich zou nemen kon ik me volledig op het webloggen storten.

Echter mijn blanke wil helemaal niet werken! Hij komt om 2 uur ‘smiddags uit zijn bed en zit vervolgens de hele dag met zijn neus in de boeken!

Hoe motiveer ik mijn blanke vdW tot arbeiden? Of kan ik nog ergens mijn geld terugkrijgen van het National BlankenGarantiefonds ofzo?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 Carlos

Geweldig iedere keer zie je die kop van Sharon naast reacties zoals deze:

Het forum is dus doeloos en draagt niets bij, mijn intentie is dus ook om het te sluiten. Discusieer dan hiermee over hoe we rascisme op een eerlijke kunnen bestrijden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 Carlos

Ga je nu eerst maar eens verdipen in onze organisatie en onze leden en wat we allemaal gedaan en bereikt hebben, dan hoor ik jouw wel weer.Ik heb geen zin meer om met inhuodsloze mensen zoals jouw in discussie te gaan, discussie gesloten, discussie gesloten
de groeten

dit mannetje is twin-tig !!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 Gorg

“pro-moderniteit, dus pro-Israël”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 Mo

LOL! Goed he?!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#19 Lulloo

Hemzelf kunnen ook zwart zijn zoals hem Frenk Rijkeerd de lullo van afro-indische oorsprong wel bewijzen.
http://www.20six.co.uk/lulloo

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#20 Carlos

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#21 guccigirl

wuahhahaahahahaa mooi joh!

 • Vorige discussie