1. 1

  Extreme vorm van telefoonterreur. Telemarketeers, maar dan een stuk erger.

  Goedenavond u spreekt met Ali van onverdraagzaamheid inc.
  Ik hoop dat ik u niet ongelegen bel, maar ik heb een belangrijke aanbieding voor u die u zeker niet wilt missen.
  Zoals u ongetwijfeld in het nieuws gehoord heeft lopen de spanningen tussen soennieten en sjiieten de laatste tijd hoog op en uit mijn gegevens blijkt dat u juist in een verkeerde wijk woont. Dit klopt toch of niet?

  Uit onderzoek van gerenommeerde wetenschappelijke bureaus en niet te vergeten het televisieprogramma Radar, blijkt dat u er het verstandigst aan doet zo spoedig mogelijk te verhuizen. Schikt het u wellicht als morgen onze verhuisservice langskomt?

  Ok in dat geval, wij bieden ook een hele goede uitvaartverzorging. Ik mag u alleen nog deze week geheel vrijblijvend een afspraak met onze uitvaartconsulent aanbieden. Voor wanneer mag ik dit voor u inplannen?

  Oh, en mag ik u ook vragen waarom niet?