1. 1

  Eist zo te zien recepten om te zien of die sowieso toelaatbaar zijn ivm gevonden schadelijke stoffen, en anders… Hele sterke aktie, juridisch gesproken.

 2. 5

  Eric, vroeger als je je niet lekker voelde noemden ze dat pepsi maar misschien was dat een lokaal dialect of onderdeel van een subcultuur

 3. 6

  Dat spul wordt ter plekke gebotteld met aangeleverde siroop. Denk dat de beste man beter naar de praktijken van de lokale bottelarijen kan kijken, dan naar het recept. Alsof er in het recept doses zouden staan voor bestrijdingsmiddelen.

 4. 8

  Moet je zowiezo niet de ingredienten van voedingsmiddelen (en dat is cola ook) bekend maken? Lijkt me een vreemde praktijk dat je hier cola koopt en niet eens weet wat erin zit.

  @Beasjt: Die bottelarijen zijn ook van coca/pepsi, dus mogen die zich nog steeds verantwoorden. Uiteindelijk zijn ze hoe dan ook verantwoordelijk voor het eindproduct dat ze verkopen. Waarom zouden trouwens in het recept geen bestrijdingsmiddelen kunnen zitten? In sigaretten zitten ook bestrijdingsmiddelen, die komen mee met de tabak.

 5. 9

  grappige foto’s bij verlsag.
  Bottelarijen bekijken is idd wel beter plan.
  Medunkt dat anders heel de wereld al wel wat pesticiden zou hebben gevonden