In Azië is alles groter

Ja hallo hier… hier spreekt uw gemarginaliseerde margelogger Drs Boobelino de Soto. Naar het zich laat aanzien is de redactie weer de bloemetjes aan het buiten zetten en ben ik niet uitgenodigd. Daarom zal ik u vanmiddag moeten voorzien van belangrijk wereldnieuws. Iets met Aziaten dat doet het hier altijd goed, want uit Azië komt het gevaar niet waar? Ze zijn met veel meer, leren en werken harder en bouwen iedere vijf dagen een nieuwe kolencentrale, ojee owee… daar gaan we met de C-O-twee… Dat vinden ze belangrijk die Sargasten. Iets met erbarmelijke arbeidsomstandigheden en onduurzaam geproduceerde grondstoffen, want dat staat goed op de Schaal van Ergheid. Verder nog een vleugje Cultuur met hoofdletter C en het hele zaakje natuurlijk absurd uitvergroot tot in surrealistische Crachàtiaanse dimensies. Maarja, ik blijf Drs Boobelino de Soto… en zowaar zal ik deze link toch ook weer moeten bestempelen als:
Not Safe For Work… (scrollen verplicht)

  1. 3

    De mate van disproportie – als het dat is – is niet meer te bevatten.

    Al valt me nu wel iets in, een paar mensenborsten aan een elfje gekoppeld… maar wat is het…

    Ik ben er vrij zeker van dat ik iets niet begrijp wat de Chinezen wel doen.