Ik is Daan Nieber en ik ben stout bij Pownews

“Ik is Daan Nieber en ik wil wel stout zijn bij Pownews en gemeen kijken enzo en ook heel leuk mensen belachelijk maken en dan de camera inkijken HAHAHA want ikke geleerd hebben van Robbie Muntz en een beetje Jakhahahahalzen enzo en wisten jullie dat je maar een keer hoeft te googlen en dan ontdek je dat uiteindelijk iedereen maar mens is en ook niet een lul als je dat soms dacht maar ja waag het niet en waag het niet he want weesie gewaarschuwd! okee! en trouwens iedereen bij Powned komt bij Oude Media vandaan Want Weesie was van de Telegraaf Rutger van een studentenomroep en Echte Jan Dijkgraaf HP/De Tijd maar jahaha. Wij zijn toch wel baanbrekend! POWNEWS KICKS ASS EN DEN HAAG IS BANG VOOR ONS maar kak in mijn broek tussen de hooligans op een terrein in Amsterdam West en ben ineens gefrustreerd bij Vitesse Nou groetjes Daan Nieber!!!!! Hier filmpje uit 2007!!!”

 1. 2

  @1 Drs. B de S is stiekum fan, maakte niet voor niets vette reclame voor de Powned ledenwerving. Is natuurlijk wennen, stijl en een ander voorheen schaars rauwe, sound.
  GS & PowNed heeft ’t hart op de juiste plek,toch. GS, Powned et al = NL versie van Daily show. In de US helt politiek en invloed mediamacht over raar rechts, dus politieke comedy / satire lijkt links, hier dus omgekeerd, maar sommige dingen zijn universeel, aanpak verspilling bv.

  ps toetje filmpje!
  http://www.energiegewicht.nl/index.php?lay=98&id=165 Food for thought voor freqent flyers.

 2. 5

  Pownews is in je hersens laten kakken. Ik heb geen medelijden met mensen die naar die zielige aandachtstrekkers kijken, da’s net zoiets als op Spitsbergen gaan wonen en klagen over de kou.

 3. 14

  @3 Het origineel van het alterego dan ( soms met humor, hoewel de rechtse tijdsgeest hem rauw valt, nietwaar C. ?)
  Sargasso stond ooit vol (iig rechterbovenhoek) met een speciale daar neergezette pownedbanner en zelfs advertorials in topics. Was ook vette vergoeding per aangebracht lid. 6 euri oid.
  Tuurlijk is Powned in den beginne ruk/wisselend, maar dat is onderdeel van de grap en daar gaat het amper om, zo blijft er nml een groter deel van het budget (5 tot 7 mil. pj voor beginnersomroep. ) over voor leuke dingen.

  Ondertussen stikt het van de advetorials op GS betaalt uit PO budget en daarnaast wordt het onlinedeel van powned uitbesteed aan newsmedia (gs) voor een redelijke vergoeding natuurlijk. Kassa in een teruglopende advertentiemarkt en extra inkomsten via sitebeheer voor powned.tv. Ergo een loyale adverteerder en opdrachtgever met diepe gesubsidieerde zakken. Waarom schrijven jullie dat niet, is links blind?
  ps
  WNL laat de gehele tv productie over aan tmg-media.

 4. 16

  @seven: De uitspraak;
  “Sargasso stond ooit vol (iig rechterbovenhoek) met een speciale daar neergezette pownedbanner en zelfs advertorials in topics. Was ook vette vergoeding per aangebracht lid. 6 euri oid.”
  is niet waar. Oftewel, je liegt.
  Het zou je sieren als je die uitspraak intrekt.

 5. 19

  Ik denk dat Seven op andere websites een trojan horse heeft opgelopen die willekeurig Powned-advertorials spamt. Seven schijnt namelijke ook wel eens andere websites te bezoeken (Je zou het niet denken).

 6. 22

  Seven, je suggereert dat ik dit postje zou hebben geschreven maar ik heb dit postje niet geschreven. Kon je niet weten, neem ik je dan ook niet kwalijk.

  Maar wat ik je wel kwalijk neem is de insinuatie dat wij voor Powned hebben gecampaigned, nota bene betaald?! Hier is totaal niets van waar. Ik sluit mij dan ook aan bij #15 t/m #21 en benadruk het advies in #21 in het bijzonder.

 7. 23

  Doe het niet vaak, enige zelfredzaamheid kan me niet ontzegd worden kan me over het algemeen best zelf aardig bedruipen maar heb via deze weg een verzoekje aan meneer de Boobelino mag dat? Of had u liever gehad dat ik doctorandus tegen u zeg? Zo ja dan hoor ik het wel. Dit is mijn vraag: kan u blond en tieten tegen een pas gewassen autoruit leveren? In een wasstraat zo’n carwash weettuwel glibberen en glijen over een knalrode sportauto? 2 die elkaar inzepen of een buslading Hollandse volleybalsters mag ook. Lijkt me reuze interessant om daar dan eens tussen gesandwiched te worden. U? Kunt u uw voelsprieten niet eens uitsteken u bent tenslotte expert in die materie?

  Als dit tegen het nieuwe kosmopolitische concept van Sargasso indruist moet u het wel zeggen natuurlijk hé…..

 8. 24

  @Steeph Het zal wel een automatische google ad zijn geweest(momenteel een roze ad voor inholland ). Het viel mij iig op. (adblok aanzet) 2e deel #14 na witregel gaat puur over de huidige commerciële relatie GS / powned (newsfeed en sitebeheer) & wnl constructie http://www.broadcastmagazine.nl/Nieuws/wnlers-betaald-door-telegraaf.html )
  Hopelijk klaart dit de lucht wat op.

  Ik dacht trouwens dat ‘de strijd’ tussen weblogs ea slechts virtuele show was.
  ps topic:
  ” Word lid van Powned.tv! “https://sargasso.nl/archief/2009/01/14/pownedtv-komt-u-maar/

  @Hal zie boven.
  @Daniël Ken ik U? Zulke adviezen doet men gewoonlijk niet uit naastenliefde aan volstrekt vreemden, laat staan openbaar. Uw zorg is misplaatst en onnodig. / Carlos http://nl.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Boekovski

 9. 25

  ps @Carlos De link tussen beide (drs B & drs C. ) legde ik nav je eerdere comment https://sargasso.nl/archief/2010/11/01/de-volledige-lijst-van-mfs-2-subsidies/#comment-455706 waar dezelfde powned bij vitesse jijbuisvideo linkt als in deze blogpost wordt gelinkt en de gedeelde interesse voor media uit Frankrijk, wild guess idd. De blogger https://sargasso.nl/archief/author/anonymous-smutposter/ wiens naam gezien de link voorheen anders klonk en zo te lezen een specifieke functie heeft zal wel eeuwig een mysterie blijven.