Ik hou van stevig en hard …

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Ja ik kan er nix aan doen, ik hou er nu eenmaal van. Hoe stevig dan, vraag je jezelf dan misschien af? Och, wat de ene stevig vindt, vindt de ander misschien dit wat steviger. En dat is ook wel zo, maar dan zou ik het de benaming hard (of harder) geven. Het hoeft niet altijd heel stevig te zijn, het mag soms ook wat minder stevig. Alhoewel het ook wel lekker is af te wisselen met bijvoorbeeld dit met dit. Apart misschien? Och, je kan mij ook blij maken met wat zachters of nog zachter. Wat ook leuk is, is af te wisselen met iets heel ritmisch en heel zacht. Het zijn zo van die vlagen, volgens mij heeft iedereen dat wel. Op warme zomeravonden is zoiets ook heerlijk.
Maar goed, laat ik er een eind aan ‘breien’… je ziet het, ik zou er wel uren over door kunnen gaan. Vraag is eigenlijk: WAAR hou jij dan van?

0

Reacties (16)

#1 The Horse

Pijpen, tot de huig en dan volledig iemand afsmukken totdat de krokodillen tranen van het gezicht afbiggelen.

 • Volgende discussie
#2 Lilith

Horse? Heb jij soms in je vroege jeugd de buurman teveel een plezier gedaan?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 The Horse

Nou, ik ben opgegroeid als wees kind. Ik had helemaal geen buren. Mijn ouders hebben me te vondeling gelegd toen ze er achter kwamen dat de luiers niet pasten. Maar verder vind ik Dire Straits ook wel acceptabele muziek, on topic dus ineens.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Grobbo

Dire Straits? Is dat alles waar je van houdt? Geen wonder dat je gek bent op sperma ;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 G@rp

Warme zomeravonden > Jennifer Warnes, Dulce Pontes
Om lekker hard te draaien > Yes, Phil Collins, Mahler, Mussorsky

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 BrotherKalashnikov

niet fokken met de Dire straits, Grob!
Brothers in Arms blijft geniaal!
warme zomeravonden> Saturday Live in San Francisco,Mike Oldfield,Clapton,Led Zeppelin. e.v.a.
als het hard moet> heb je een paar uur? ;)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 The Horse

Ha BrotherKalashnikov, ik ben blij dat je het voor me opneemt. Jij van je achternaam Kalashnikov, ik een Kalashnikov in mijn broek!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Carlos

Techno om op te programmeren en te trippen, Laurent Garnier, Carl Cox-The Orange Theme (op repeat), Aphex Twin, Massive Attack, Ellen Alien, Underworld, Kruder&Dorfmeister, Pixies, Beck, Ween, alles wat op repeat staat, het volledige oevre van Anita Doth, Rod Stewart-Do You Think I’m Sexy op repeat voor de spiegel, nogmaals de Pixies en alles wat me aan Spanje en of Zuid-Amerika doet denken waaronder Wigfield met Saturday Night…(op repeat uiteraard)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 pablow

ah plaatjes draaien,
manu chao, alpha blondy, B**tsy, frank zappa, miles davis, cornelis vreeswijk, herman brood, james brown, jimmi hendrix, the leningrad cowboys, jj cale, the average whiteband, gotcha, defunkt, peter tosh, mink de ville, roxy music, the black crowes, maceo parker, willy batenburg, the postmen, uiteraard bob marley en niet te vergeten the roling stones

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Repo Man

PPS, dag en nacht, zomer en winter.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 dreadloki

Muziek muziek!
(Suicidal Heerscht trouwens Lilith(met extragrote H))

Chili Peppers, Lenny, Jimi, Eminem, Garbage, David Holmes, heeel veeeel psy-trance, Incubus, SOAD en eigenlijk een heleboel meer, maar inmiddels teveel om op te noemen ….

Hierboven zie ik trouwens ook een boel leuke muziek …

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 Lilith

Dread, ben je ook in Tivoli geweest (vorig jaar) met Suicidal? Kicke optreden (tesamen met Raging Speedhorn) :) Ken je trouwens ook Horace Andy, The Skatalites etc etc (gezien je naam)? Ook niet te versmaden :)

Verder nog: het genre waar ik van hou is eigenlijk teveel om op te noemen. Het gaat van klassiek naar jazz, van hardcore/punk/oi naar oude ska etc. En daarbij ben ik opgegroeid met een hippiezus, dus daar heb ik ook een ’tik’ van meegekregen …
Het enige waar je mij depressief mee kan maken, is het soort muziek a la Frans Bauer, disco en schlagers.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 dreadloki

Helaas helaas, vorig had ik het ietwat druk met huiselijke zaken (zeg maar) en tot op de dag van vandaag krijg ik te horen dat ik dat waanzinnige concert van ST in de Melkweg nooooit had mogen missen. In diezelfde week speelde Primus ook in de Melkweg, dacht ik (ook gemist).

Ik richt mij nu op de eerstvolgende mogelijkheid tot het bezoeken van welk concert dan ook! Franske en vergelijkbare prut daargelaten …..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 dreadloki

Deze twee bewuste concerten hebben overigens plaatsgevonden in een ver verleden.

(En ik dacht dat ST al een tijdje gestopt was?)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 Lilith

Nix gehoord dat Suicidal is gestopt? Concert van vorig jaar was dinsdag 16 juli (vukking warm trouwens daar in dat Tivoli, brrrr net een grote sauna).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 dreadloki

Het ziet er naar uit dat ik inderdaad verkeerd ben geïnformeerd …

01.24.2003- ST confirm first date of European summer tour : With Full Force Festival in Germany. More dates are being worked on and will be confirmed later.
Tivoli zuight dan ook redelijk ;-)

 • Vorige discussie