Identificatie campagne

Ipse dixit komt met een campagne tegen de identificatieplicht die per 1 januari wordt ingevoerd. Er zullen door deze wet niet meer boeven en terroristen worden opgepakt want Osama en z’n veertig rovers hebben nu al valse paspoorten. Onschuldige burgers met de verkeerde schoenen of marokkaanse grootouders zullen hiervan echter wel de dupe worden.

Maar een diender is verplicht zichzelf te identificeren als hij/zij u om identificatie vraagt en daar zit nu juist de crux. Mocht u dit dus overkomen roept u voortaan: Gelijk Oversteken! Klik voor meer informatie:
klik voor meer informatie

 1. 4

  In het milde geval:
  meer oponthoud en hinder als hij zich over straat begeeft.
  In het vervelende geval:
  bezoekjes aan het politiebureau, verwarringen over arabische namen op lijsten van Interpol en in sommige gevallen kan dat leiden tot nare confrontaties tussen slachtoffer en agent waarbij eventueel nog wat klappen vallen. (dat laatste is geen paranoide praat maar nu al dagelijkse realiteit voor met name marokkaanse jongeren).

 2. 12

  Nog steeds heeft Nederland een van de meest fatsoenlijke politieagenten ter wereld (dat wilde ik ook even kwijt, by the way).

  En dat wil ik graag zo houden, ondanks de super-extreme-noodsituatie die nu is ontstaan op de puinhopen van paars en de linkse kerk en de ongelimiteerde instroom van duizenden moslim-fundamentalisten die zich uitkeringstrekkend van radicale moskee naar scharensliep begeven…

 3. 17

  het monumentaal zwijgen en wegkijken van het haags politiek rapalje ( onze gekozen parlementsleden en hun regeringsfracties) ten tijde van de Nieuw- Rechts demo’s in Harderwijk door neo-fascisten en een stel gedrogeerde voetbalsupporters vlak na de moord op hun heiland Fortuyn is nooit ter sprake gesteld noch verboden. Zo versterkt zich stilzwijgend extreem rechts (White Power, White Trash) onder het toeziend oog van onze elite der democraten. 7000 euro per persoon per maand om een racistische, discriminerende, autoritaire en vroom christelijk repressieve militaristische junta van volksmenners, lafaarden, leugenaars en hyprocrieten en beursmakelaars in het zadel te houden. Stemt u nog ?

 4. 18

  beter veranderen in Waanzin van de dag… :-(
  Die De Winter gaat nog van zich laten horen, wat ik u brom.
  In dat Koldermodel Vlaanderen krijgt ie alle tijd om zich salonf

 5. 23

  Geenstijl en zuivering, zeg je me wat. Vermakelijk om te zien hoe de reaguurders zichzelf zuiveren na de nieuwe frisse wind die bij geenstijl is opgestoken. Het verdwijnen van de vroegere huisstijl heeft tot gevolg gehad dat een aantal vaste klanten zijn verdwenen, dat was te voorzien, maar leuker is de aangepaste reacties van veel reaguurders aldaar. De bijgedachte die ik dan krijg is hoe eenvoudig het toch eigenlijk is grote groepen volgers een bepaalde richting heen te duwen.

 6. 24

  “De bijgedachte die ik dan krijg is hoe eenvoudig het toch eigenlijk is grote groepen volgers een bepaalde richting heen te duwen.”

  Waarmee larie het balletje rondmaakt. Allemaal de agent op hun nummer zetten!

  (Ontopic posten was nog nooit zo simpel)

 7. 25

  Niks gelijk oversteken, die politieagent eerst!

  Je moet toch eerst weten of degene die zich voor politieagent uitgeeft wel daadwerkelijk politiefunctionaris is, en niet de een of andere verklede gek?

  Een politieambtenaar moet zich overigens op elk verzoek van een burger identificeren, en niet alleen bij het vragen om identiteitsdocument.

  En dan nog wat: Waarom zou een burger oversteken als de vraag onterecht is, want dat kan ook nog.