Huis ten Bosch failliet

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Als republikein was me dit even ontgaan: Huis ten Bosch failliet! Natuurlijk wist ik wel al dat het koningshuis als regeringsvorm al lang geleden failliet was, hoewel zij in Nederland een archaische bloei doormaakt, moreel was zij ook al failliet, ook dat was al bekend.
Het blijkt echter om het thema-park in Nagasaki te gaan. Toch vreemd dat dat geen success is gebleken. Enfin, emotioneel doet me dit toch vreugd, omdat dit echter smaakt naar de afschaffing van Oranjezwijnerie in Nederland dan we ooit zullen komen vermoed ik.

PS: nog even het plaatje van die arme Scholte’s meesterwerkje. Maar ach, ‘Apres Nous le Deluge’ zullen we maar zeggen.

0

Reacties (5)

#1 Zifnab

Tja, Japan…. daar is de keizerlijke familie nog goddelijk. Hoewel, officieel niet meer, maar dat maakt weinig uit in de ogen van het volk.

  • Volgende discussie
#2 peter

Dit nieuws is volgens mij al een tijdje bekend. Het park maakt gedeeltelijk een doorstart. Of Huis ten Bosch daar bijhoort weet ik niet.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Geertjan

Met al die ontploffingen heden ten dage links en rechts moet ik vaak aan Rob Scholte denken.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Grobbo

Ik had al zeker een jaar níet aan Rob Scholte gedacht.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 caprio

Meer aan Mickey misschien?

  • Vorige discussie