Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Omdat het komkommertijd oftewel vakantietijd is (het schijnt dat half Nederland gister naar een vakantiebestemming is vertrokken) is het overal lekker rustig. Rustig op de weg, rustig op het werk … en dus meer tijd over voor leuke dingen. Degenen die ‘achterblijven’ omdat zij nog geen vakantie hebben en/of degenen die wel vakantie hebben maar thuisblijven, hoeven zich in ieder geval niet te vervelen met zoveel vrije tijd. Die kunnen zij namelijk steken in het maken van hun eigen game. Van simpel tot geavanceerd, gebruikmakend van de beschikbare tunes, animaties, achtergronden etc. Als je een animatie een afbeelding van je eigen gezicht geeft, ben jij de held in je eigen game. Hoe je dit allemaal kan doen, kan je lezen bij documentation (er is zelfs een Nederlandse vertaling beschikbaar).

Update: als het toch komkommertijd is: Tijd voor komkommers dus! of voor de puzzelaars onder ons: zoek de komkommer tusschen de wortels en bananen!

0

Reacties (3)

#1 Gorg

hoe ver ben je met je game ?

  • Volgende discussie
#2 TbosS

spelen met een komkommer… dank je feestelijk.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Lilith

@Gorg: niet eens begonnen zelfs, maar jij zou bijvoorbeeld een leuke game kunnen maken met de afbeelding van allemaal kleine Balk-ellende-tjes …

  • Vorige discussie