Het leek zo mooi

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Nuon stopt internet via stopcontact, volgens een bericht op internet. Vrijdag meldde Nuon dat men ermee stopt omdat het niet rendabel is, vooral ook omdat het alleen voor een kleine groep gebruikers technisch mogelijk is via het stroomnet internet aan te bieden. Erg jammer, want het leek mij wel wat …. zeker ook als men andere toekomstige ontwikkelingen/diensten had kunnen aanbieden via 1 stopcontact. Per 1 juli aanstaande is internet via het stroomnet in Nederland verleden tijd. Gelukkig is er in Schotland kortgeleden een nieuwe proef gestart. Leuk gegeven: één van de Schotse dorpen waar men hiermee zal starten, is Stonehaven. Laat dit nu toevallig mijn meest favoriete Schotse dorp zijn dat ik ken …. er staat namelijk een zeer kickend kasteel, Dunnottar genaamd.

0

Reacties (1)

#1 Grobbo

Tja, internet via de stroomleiding, mooi streven lijkt me, maar nuon heeft het te druk met het uitzenden van tv spotjes over de energie van 09:00 ’s ochtends, het sponsoren van een verlieslijdende voetbalclub en het voorbereiden van de komende concurrenieslag met essent en co.

Nee, voor dingen waar de consument wat aan heeft (zoals vernieuwende produkten, of zekerheid van service) heeft een bedrijf als Nuon geen tijd. En dat gaat er vanaf volgend jaar niet beter op worden met de liberalisering van de stroommarkt…